Polamk mukana marraskuun digitaalisilla koulutusalan messuilla

16.11.2020 11.42
Uutinen

Polamk mukana marraskuun digitaalisilla koulutusalan messuilla

Poliisiammattikorkeakoulu on marraskuussa mukana kaksilla digitaalisilla koulutusmessuilla esittelemässä poliisikoulutusta. Haavi-messut järjestetään 17.−18.11. ja Studia verkossa -messut 25.−26.11.

Studentum.fi:n Haavi-messuilla kävijät pääsevät seikkailemaan 3D-messuympäristössä, tutustumaan oppilaitoksiin ja chattaamaan messuedustajien kanssa. Polamkin chatissa on juttelemassa niin opiskelijoita kuin henkilöstöä. Webinaaripaikalla saa ensiesityksensä myös Polamkin uusi esittelyvideo, jota esitetään useita kertoja päivän aikana.

» Tapahtuman verkkosivut

Studia verkossa -messuilla Polamkilla on oma näytteilleasettajasivu, jonne on koottu tietoa Polamkiin hakemisesta, valinnoista ja koulutuksesta. Myös Studiassa kävijät voivat ottaa chatissa yhteyden Polamkin messuedustajiin. Polamkilla on messuilla molempina päivinä ohjelma-aikaa, jolloin esitetään uusi messuvideo ja haastatellaan opiskelijoita.

» Tapahtuman verkkosivut

Voit tutustua molempien messujen materiaaleja myös tapahtumien jälkeen. Löydät Polamkin ajankohtaiset tapahtumat kootusti Polamk tapahtumissa -sivulta.

Hae koulutukseen nyt!

Hakujakso elokuussa 2021 alkavaan poliisi (AMK) -koulutukseen on käynnissä juuri nyt. Haku päättyy 7. joulukuuta.

Poliisi (AMK) -tutkintoon haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta ja opiskelijat valitaan koulutukseen kaksivaiheisen valintakokeen perusteella. Tarkemmat tiedot hakuaikatauluista, hakuvaatimuksista ja valintakokeista on koottu osoitteeseen polamk.fi/haku .

Lisätietoa hakemisesta ja opiskelijavalinnoista: valinnat.polamk(at)poliisi.fi, p. 0295 418 301

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen