Länkstig

Navigeringsmeny

Polamk tapahtumissa ruotsi

Polamk på mässor och evenemang

Kom och träffa människor från Polisyrkeshögskolan och höra om polisarbetet, polisutbildningen och ansökan till den samt branschens historia och forskning!

 Poliserna diskuterar med mässbesökarna.

 

I slutet av 2020 deltog vi i följande evenemang:

Den digitala utbildningsmässan Haavi 17.–18.11.2020

På Studentum.fi:s Haavi-mässa får besökarna uppleva äventyr i en 3D-mässmiljö, bekanta sig med läroanstalter och chatta med mässrepresentanter. I Polisyrkeshögskolans chatt kan du prata med studeranden och personal. På webbinarieplatsen har även Polamks nya presentationsvideo premiär, den visas tre gånger under dagen.

Haavi-evenemangets webbplats

Studia-mässan 25.–26.11.2020

Finlands största studerandeevenemang Studia-mässan ordnas i år på nätet. I evenemanget har Polisyrkeshögskolan en egen utställarsida med information om ansökan, urval och utbildning. Besökarna kan kontakta Polamks mässrepresentanter i chatten och Polamk har programtid under båda dagarna på mässan, då visar man en ny mässvideo och intervjuar studerande.

Studias webbplats

Evenemangsinformationen för år 2021 uppdateras senare på grund av den pågående coronavirussituationen.

En polisstuderande i tjänsteuniform tillråder mässbesökarna i en brottsutredningsuppgift. De som utför uppgiften klär sig i vita overaller och söker ledtrådar från en personbil.

 

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle ruotsi

Vill du besöka campus med din grupp?

Vi tar emot gruppbesök och gör besök på läroanstalter och evenemang. Du kan informera dig om möjligheten att besöka genom att fylla i blanketten.

Fyll i blanketten för besöksbegäran i Webropol

Polamk tapahtumissa infolaatikko ruotsi

Bekanta dig även med webbplatsen för seminarier

På vårt campus ordnar vi ledningsmorgnarna i Hervanta -evenemang och andra tillställningar som är öppna även för personer utanför polisen.

Du hittar information om dessa tillställningar på en skild webbplats för seminarier på adressen seminaarit.polamk.fi. Webbplatsen är huvudsakligen på finska.

Gå till webbplatsen för seminarier