TKI-toiminnan  tiedotuslista

Tietosuojaseloste Poliisiammatti­korkea­koulun TKI-toiminnan tiedotuslistan jakelussa oleville

Henkilötietojesi käsittelyssä noudatamme Euroopan Unionin yleistä tietosuoja-asetusta (2016/679).

1. Rekisterinpitäjä

Poliisiammattikorkeakoulu
PL 123 (Vaajakatu 2), 33721 Tampere
[email protected]
0295 480 121 (vaihde)

2. Rekisterinpitäjän yhteyshenkilöt tietosuoja-asioissa

tutkimussihteeri Terhi Nupponen
lakimies Kimmo Lehtimäki

Yhteyshenkilöiden yhteystiedot ovat kohdassa 1.

3. Rekisteröity

Henkilö, joka on Poliisiammattikorkeakoulun TKI-toiminnan tiedotuslistan jakelussa.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Käsittelemme henkilötietojasi (sähköpostiosoite), jotta voimme lähettää tiedotteita sähköpostiisi sekä muuttaa tai poistaa tilauksia.

Henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen (yleinen tietosuoja-asetus 6 artikla 1 kohta a alakohta).

5. Henkilötietojen vastaanottajaryhmät

Poliisiammattikorkeakoulussa tietojasi käsittelevät TKI-toiminnan tiedotuslistan jakelusta vastaavat henkilöt.

6. Henkilötietojen säilytysaika

Poistamme tai muutamme tietosi tai tilauksesi sitä pyytäessäsi.

Voimme myös poistaa palvelusta toimimattomat sähköpostiosoitteet.

7. Pääsy omiin henkilötietoihin

Sinulla on oikeus tarkastaa tilaajarekisteriin talletetut tietosi. Lähetä tarkastuspyyntö kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjälle (yhteystiedot kohdassa 1). Mainitse tarkastuspyynnössä, mistä rekisteristä on kyse.

8. Omien henkilötietojen oikaiseminen ja tietojen poistaminen

Sinulla on oikeus pyytää rekisterinpitäjää korjaamaan itseäsi koskevat virheelliset tiedot. Voit perua tiedotteen tilauksen pyytämällä poistoa sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Tarvittaessa saat neuvoja Poliisiammattikorkeakoulun tutkimussihteeriltä virka-aikaan.

9. Oikeus saattaa asia tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi

Jos katsot, että Poliisiammattikorkeakoulu käsittelee henkilötietojasi lainvastaisesti, sinulla on oikeus saattaa asia tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:

Tietosuojavaltuutetun toimisto
PL 800 (Lintulahdenkuja 4), 00531 Helsinki
029 566 6700 (vaihde)
[email protected]