Murupolku

Navigointivalikko

Kansainvälinen toiminta sisältö

Kansainvälinen toiminta

Osallistumme monipuolisesti turvallisuusalan kansainväliseen yhteistyöhön.

Kansainväliseen toimintaamme kuuluu esimerkiksi koulutus- ja oppilaitosyhteistyötä, vierailuja, tutkimus- ja kehittämisprojekteja sekä vaihto-ohjelmia ulkomailla.

EU-lippu, CEPOL-lippu ja Suomen lippu vierekkäin.

Koulutusta ja verkostoitumista

Vastaamme Suomessa EU:n lainvalvontakoulutusviraston CEPOLin (European Union Agency for Law Enforcement Training) toiminnasta. CEPOL edistää eurooppalaista lainvalvontayhteistyötä muun muassa järjestämällä kursseja, webinaareja, seminaareja ja virkamiesvaihtoa. Polamkin kansainvälisten asioiden tiimi järjestää Suomessa toteutettavat CEPOL-aktiviteetit ja koordinoi kansainvälistä yhteistyötä.

Olemme mukana siviilikriisinhallinnan kansallisessa yhteistyössä sekä kansainvälisissä koulutusprojekteissa.

Poliisissa työskentelevät saavat poliisin intranetistä lisätietoa kansainvälisistä koulutus- ja verkostoitumismahdollisuuksista.

Tutkimus- ja kehittämisprojekteja

Tekemämme tutkimus- ja kehitystyö palvelee poliisitoiminnan ja sisäisen turvallisuuden suunnittelua ja kehittämistä sekä Polamkin opetusta. Osa tutkimus- ja kehittämisprojekteista on kansainvälisiä.

Tutustu projektisivustoon

International R&D projects -esite

Vaihto-ohjelmia opiskelijoille ja henkilöstölle

Olemme mukana Erasmus+ -opiskelijavaihdossa ja pohjoismaisten poliisioppilaitosten Nordcop-opiskelijavaihdossa. Lisäksi opiskelijamme voivat osallistua kansainvälisille viikoille Saksassa tai Virossa.

Myös Polamkin opettajat ja muu henkilöstö voivat osallistua Erasmus+ -vaihtoon. Käytännössä vaihto voi olla esimerkiksi opintovierailu tai työssäoppimisjakso toisessa Erasmus-maassa sijaitsevassa korkeakoulussa. Henkilöstömme voi lähteä myös CEPOL-virkamiesvaihtoon EU-maihin.

Polamkin opiskelijat ja henkilöstö saavat tarkempia tietoja vaihto-ohjelmista intranetistä.

Lue lisää opiskelijavaihto-ohjelmista

Information for international Erasmus+ students

Kansainvälinen toiminta infolaatikko oikea palsta

Polamkin kansainvälisten asioiden tiimi

Kv julkaisut linkkilista oikea palsta

Banneri TKI-projektit

Northern police research webinar banneri