Navigointivalikko

Vierailijalle sisältö

Vierailijalle

Voit vierailla Polamkin kampuksella Tampereen Hervannassa, jos osallistut tiloissamme järjestettävään koulutukseen tai olet muuten sopinut vierailusta etukäteen. Polamkin yhteydessä toimivaan Poliisimuseoon on vapaa pääsy.

Kun tulet vieraaksemme, ilmoittaudu ensin päärakennuksen aulassa. Otathan mukaasi henkilöllisyystodistuksen, sillä tarkistamme sen ilmoittautuessasi. Tervetuloa!

Oppilaitoksen nimikyltti seinässä.

 

Sijainti ja yhteydet

Poliisiammattikorkeakoulu sijaitsee Hervannan kaupunginosassa, noin kahdeksan kilometriä Tampereen keskustasta etelään. Käyntiosoitteemme on Vaajakatu 2.

Polamk sijaitsee Tampereella Hervannan kaupunginosassa. Hervanta on noin kahdeksan kilometriä Tampereen keskustasta etelään. Polamkin kampus on Vaajakadulla Hervannan keskustan tuntumassa lähellä ostoskeskusta.

Hervantaan pääsee useilla busseilla. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Tieteenkadulla, Hervannan valtaväylällä ja Insinöörinkadulla. Syksystä 2021 alkaen Hervantaan kulkee myös ratikka.

Opaskartta Poliisiammattikorkeakouluun

Tampereen seudun joukkoliikenteen aikataulut ja reitit

Pysäköinti

Polamkin alue on pysäköintikieltoaluetta. Pysäköinti on sallittu vain merkityillä pysäköintipaikoilla.

Polamkissa on useita pysäköintialueita. Kuvaan merkityt pysäköintipaikat on selostettu alla olevassa tekstissä.

Vieraspysäköinti

Vierailijat käyttävät asiakaspysäköintiä P3, joka sijaitsee Polamkin päärakennuksen edustalla. Vierailijapaikoilla on kahden tunnin aikarajoitus. Muista merkitä pysäköintiaika esimerkiksi pysäköintikiekolla.

Opiskelijapysäköinti

Poliisiammattikorkeakoulun opiskelijat ja Polamkin järjestämille kursseille osallistuvat henkilöt pysäköivät opiskelijapysäköintialueelle P2. Alue sijaitsee Vaajakadun varressa noin puolen kilometrin päässä Polamkin päärakennuksesta. Alueella on erikseen asfaltoituja pysäköintipaikkoja moottoripyörille.

Kun aloitat opinnot tai kurssin, ilmoittaudu ensin päärakennuksen aulassa. Älä aja suoraan opiskelijapysäköinnin portille!

Virka-autopysäköinti

Poliisin virka-autot pysäköidään virka-autopysäköintialueille P4 ja P5. Saapuessasi Polamkiin ilmoittaudu ensin päärakennuksen aulassa, josta saat pysäköintiohjeet.

Henkilöstöpysäköinti

Pysäköintialue P1 on tarkoitettu Poliisiammattikorkeakoulun henkilökunnan käyttöön.

Linja-autopysäköinti

Linja-autoille on varattu pysäköintitilaa Poliisimuseon edestä. Museo on merkitty karttakuvassa C-kirjaimella.

Polkupyöräpysäköinti

Poliisimuseon edessä on paikkoja vierailijoiden polkupyörille. Museo on merkitty karttakuvassa C-kirjaimella.

Polamkin opiskelijoiden ja henkilökunnan pyörille on katos pääportin ja B-asuntolatalon välissä.

Tulostettava pysäköintikartta

Ilmoittautuminen

Kun tulet vieraaksi Polamkiin, ilmoittaudu ensin päärakennuksen aulassa. Samalla sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi. Ota mukaasi siis henkilökortti, passi tai ajokortti.

Päärakennuksemme sijaitsee osoittessa Vaajakatu 2. Pääsisäänkäynti on merkitty yllä olevaan karttaan oranssilla i-merkillä. Sisäänkäynti näkyy alla olevassa kuvassa valkoisen ja punaisen rakennuksen välissä.

Päärakennuksen aulan asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 6.30–22.00.

Polamkin päärakennus on Vaajakadulta katsoessa vasemmalla ja Poliisimuseon rakennus oikealla. Pääsisäänkäynti Polamkiin on rakennusten välistä.

 

Kampuksen palvelut

Vierailijat voivat käyttää Polamkin langatonta verkkoyhteyttä (WLAN/WiFi). Tunnukset verkkoon saat info-tv-ruuduistamme, joita löydät esimerkiksi päärakennuksen aulasta ja D-osan aulasta.

Päärakennuksessa toimii ravintola Miekkaleijona, josta voit ostaa myös kahvilatuotteita.

Jos osallistut Polamkin järjestämälle kurssille, saat tietoa esimerkiksi saapumisesta ja majoituksesta kurssin vastuuhenkilöltä.

Kirjastomme palvelee pääasiassa Polamkin opiskelijoita ja poliisissa työskenteleviä. Muut henkilöt voivat vierailla kirjastossa sopimalla asiasta etukäteen.

Polamkin kirjaston verkkosivut

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle infolaatikko

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle?

Otamme ryhmiä vierailulle sekä teemme vierailuja oppilaitoksiin ja tapahtumiin. Voit tiedustella vierailumahdollisuutta täyttämällä lomakkeen.

Täytä vierailupyyntölomake Webropolissa