Navigointivalikko

Vierailijalle sisältö sivun alkuosa

Vierailijalle

Voit vierailla Polamkin kampuksella Tampereen Hervannassa, jos osallistut tiloissamme järjestettävään koulutukseen tai olet muuten sopinut vierailusta etukäteen. Polamkin yhteydessä toimivaan Poliisimuseoon on vapaa pääsy.

Kun tulet vieraaksemme, ilmoittaudu ensin päärakennuksen aulassa. Otathan mukaasi henkilöllisyystodistuksen, sillä tarkistamme sen ilmoittautuessasi. Varaudu myös turvatarkastukseen.

Tervetuloa!

Sijainti ja yhteydet

Poliisiammattikorkeakoulu sijaitsee Hervannan kaupunginosassa, noin kahdeksan kilometriä Tampereen keskustasta etelään. Käyntiosoitteemme on Vaajakatu 2.

Polamk sijaitsee Tampereella Hervannan kaupunginosassa. Hervanta on noin kahdeksan kilometriä Tampereen keskustasta etelään.

Polamkin kampus on Vaajakadulla Hervannan keskustan tuntumassa lähellä ostoskeskusta.

Hervantaan pääset useiden linjojen busseilla ja raitiovaunulla. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Tieteenkadulla, Hervannan valtaväylällä ja Insinöörinkadulla. Kävelymatkaa lähimmiltä bussipysäkeiltä Polamkin pääovelle on pari sataa metriä. Raitiovaunun kyytiin pääset Tampereen keskustassa esimerkiksi rautatieasemalta. Polamkia lähimmät raitiovaunupysäkit Hervannassa ovat Opiskelija-niminen pysäkki ja Hervantakeskuksen pysäkki. Niiltä on kävelymatkaa Polamkiin noin 400 metriä.

Tampereen seudun joukkoliikenteen aikataulut ja reitit

Tampereen Ratikan verkkosivut

Pysäköinti

Polamkin alue on pysäköintikieltoaluetta. Pysäköinti on sallittu vain merkityillä pysäköintipaikoilla.

Polamkissa on useita pysäköintialueita. Kuvaan merkityt pysäköintipaikat on selostettu alla olevassa tekstissä.

Vierailijalle pysäköinti haitari

Vierailijalle sisältö haitarin jälkeen

Ilmoittautuminen

Kun tulet vieraaksi Polamkiin, ilmoittaudu ensin päärakennuksen aulassa. Samalla sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi. Ota mukaasi siis henkilökortti, passi tai ajokortti. Varauduthan myös turvatarkastukseen.

Päärakennuksemme sijaitsee osoittessa Vaajakatu 2. Pääsisäänkäynti on merkitty yllä olevaan karttaan oranssilla i-merkillä. Sisäänkäynti näkyy alla olevassa kuvassa valkoisen ja punaisen rakennuksen välissä.

Päärakennuksen aulan asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 6.30–22.00.

Polamkin päärakennus on Vaajakadulta katsoessa vasemmalla ja Poliisimuseon rakennus oikealla. Pääsisäänkäynti Polamkiin on rakennusten välistä.

Kampuksen palvelut

Vierailijat voivat käyttää Polamkin langatonta verkkoyhteyttä (WLAN/WiFi). Tunnukset verkkoon löydät päärakennuksen aulasta ja D-osan aulasta.

Päärakennuksessa toimii ravintola Miekkaleijona, josta voit ostaa myös kahvilatuotteita.

Jos osallistut Polamkin järjestämälle kurssille, saat tietoa esimerkiksi saapumisesta ja majoituksesta kurssin vastuuhenkilöltä.

Kirjastomme palvelee pääasiassa Polamkin opiskelijoita ja poliisissa työskenteleviä. Muut henkilöt voivat vierailla kirjastossa sopimalla asiasta etukäteen.

Polamkin kirjaston verkkosivut

Kuvaaminen kampuksella infolaatikko

Kuvaaminen kampuksella

Poliisiammattikorkeakoulun kampusalue on suljettu alue, jossa ei saa täysin vapaasti ottaa valokuvia tai kuvata videoita.

Voit ottaa kuvan itsestäsi seminaarissa, mutta et voi kuvata esimerkiksi poliisiopiskelijoita tai Polamkin henkilöstöä käytävillä tai sisäpihalla. Vierailusi yhteyshenkilö osaa kertoa tarkemmin kuvaamisen pelisäännöistä.

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle infolaatikko

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle?

Otamme ryhmiä vierailulle sekä teemme vierailuja oppilaitoksiin ja tapahtumiin. Voit tiedustella vierailumahdollisuutta täyttämällä lomakkeen.

Täytä vierailupyyntölomake Webropolissa