Navigointivalikko

Julkaisutoiminta sisältö

Julkaisutoiminta

Julkaisemme tutkittua tietoa omissa julkaisusarjoissamme. Aiheet liittyvät erityisesti poliisiin, mutta myös yleisemmin sisäisen turvallisuuden edistämiseen. Polamkin omien julkaisusarjojen lisäksi tutkimuksiamme julkaistaan tieteellisissä aikakauslehdissä ja teoksissa sekä eri organisaatioiden julkaisusarjoissa. 

Polamkin julkaisusarjan julkaisuja.

Julkaisusarjat

Polamkin omissa julkaisusarjoissa julkaisemme sisäiseen turvallisuuteen liittyviä tutkimuksia, katsauksia, raportteja ja oppikirjoja. Voit lukea julkaisuja maksutta PDF-tiedostoina tai tilata niitä painettuna verkkokaupasta.

Jos haluat tarjota omaa käsikirjoitustasi Polamkin julkaisusarjoihin, tutustu käsikirjoituksen tarjoajan ohjeisiin. Julkaisun teema voi liittyä poliisiin tai yleisemmin sisäisen turvallisuuden edistämiseen.

Tutustu Polamkin julkaisuihin ammattikorkeakoulujen Theseus-palvelussa

Tilaa painettuja julkaisuja PunaMustan verkkokaupasta

Ohjeet käsikirjoituksen tarjoajalle

Artikkelit ja opinnäytteet

Polamkin omien julkaisusarjojen lisäksi tutkimuksiamme julkaistaan kotimaisissa ja kansainvälisissä poliisialan, kriminologian ja turvallisuusalan tieteellisissä aikakauslehdissä ja teoksissa sekä eri organisaatioiden julkaisusarjoissa. Löydät Polamkin henkilökunnan julkaisut vuodesta 2016 lähtien JUULI-julkaisutietoportaalista. Vuosien 2008–2016 julkaisut olemme koonneet alla olevaan PDF-tiedostoon. 

Opiskelijoidemme tekemiin opinnäytteisiin voit tutustua ammattikorkeakoulujen yhteisessä Theseus-palvelussa. Theseuksesta löydät poliisi (AMK) -tutkinnon ja poliisi (ylempi AMK) -tutkinnon opinnäytetöitä.

Juuli-julkaisuportaali

Polamkin henkilöstön julkaisut vuosina 2008–2016

Theseus-palvelu

Julkaisutoiminta infolaatikko oikea palsta

Liity postituslistalle

Jos haluat seurata TKI-toimintaamme, liity postituslistallemme.

Lähetä pyyntö päästä postituslistalle osoitteeseen [email protected].

Postituslistan tietosuojaseloste