Navigointivalikko

Tilauskoulutukset sisältö

Tilauskoulutukset

Polamk on Suomen johtava sisäisen turvallisuuden alan oppilaitos. Järjestämme koulutuksia myös yrityksille ja muille toimijoille.

Miten selvitä uhkatilanteista asiakaspalvelussa? Helpottaisiko oikeustieteellinen kurssi työtä omassa organisaatiossanne? Tarvitsetteko ajokoulutusta liukkaan kelin radalla?

Olemme toteuttaneet monenlaisia asiakkaan tarpeisiin, tiloihin ja tilanteisiin sopivia koulutuksia. Lähtökohtamme on asiakkaan kuunteleminen – yhdessä löydämme parhaat ratkaisut. Ota siis yhteyttä!

Poliisiammattikorkeakoulun nimikyltti.

 

Esimerkkejä jo järjestetyistä koulutuksista

Katso alta esimerkkejä koulutuksista, joita olemme suunnitelleet ja järjestäneet yhteistyössä yritysten ja muiden toimijoiden kanssa.

Uhkaavat/hankalat/vaaralliset tilanteet asiakaspalvelussa

Kaikissa asiakaspalvelutehtävissä uhka- ja vaaratilanteet ovat mahdollisia. Oikealla ennakoinnilla, varautumiselle ja suunnittelulla voi ehkäistä monia harmeja. Rauhallinen toiminta ja maltti ovat valttia, kun tilanne kärjistyy. Asiakkainamme ovat olleet esimerkiksi kaupan alan ja terveydenhuollon toimijoita, opettajia ja lehdenjakajia.

Oikeustiedettä opetustoimeen

Rehtoreille, opettajille ja muille opetustyössä toimiville suunnattu koulutus antaa ammatillisia valmiuksia toimivaltuuksien käyttöön. Käsiteltäviä aiheita ovat keskeiset perusoikeudet sekä niiden merkitys opettajan työssä ja julkisen vallan käytössä, opetustoimen lainsäädännön muutokset, toimivallan käyttöön liittyvät näkökulmat, voimakeinojen käyttö, opettajan oikeudellinen vastuu ja oikeudellinen suoja.

Pysäköinninvalvojien koulutus

Olemme järjestäneet pysäköinninvalvojille uhkaavien, hankalien tai vaarallisten tilanteiden hallintaan valmentavaa koulutusta, työyhteisötaitojen ja oikeudellisen tiedon kursseja sekä erityisesti liikenteeseen ja sen valvontaan liittyvää koulutusta pysäköinninvalvonnan näkökulmasta. Kehitämme koulutusta yhdessä pysäköinninvalvontaviranomaisten kanssa.

Hätäkeskuspäivystäjäkoulutus

Hätäkeskuspäivystäjät opiskelevat poliisitoimen osaamiseen liittyvät jaksot Poliisiammattikorkeakoulussa. Toteutamme koulutuksen yhteistyössä Pelastusopiston kanssa.

Ensihoidon ajokoulutus

Poliisin ajokoulutuskeskus Pieksämäellä tarjoaa erinomaiset puitteet niin liukkaan kuin kuivankin kelin ajorataharjoituksiin, sääolojen mukaan. Järjestämme ajokoulutusta myös Tampereella. Koulutustarjontaamme ovat hyödyntäneet ensihoidon opiskelijat, pelastuslaitoksen ensihoitohenkilöstö ja sairaanhoitopiirien ensihoitohenkilöstö.

Lisätietoa Pieksämäen ajokoulutuskeskuksesta

Tilauskoulutukset yhteystiedot infolaatikko oikea palsta

Suunnitellaan yhdessä teille sopiva tapahtuma

Lisätiedot valmiista koulutuspaketeista ja räätälöidyistä koulutuksista yrityksille:

Timo Rajala
hankejohtaja
p. 0295 483 030

Mari Silván
palveluvastaava
p. 0295 483 155

Sähköpostit ovat muotoa [email protected]

Tilauskoulutukset kiinnostuitko infolaatikko oikea palsta

Kiinnostuitko?

Täytä tarjouspyyntölomake, niin otamme sinuun yhteyttä! Alkukartoitus ei maksa mitään.

Tee tarjouspyyntö

Koulutuspalveluiden yleiset sopimusehdot