Avauksia: Pioneerihenkeä kansainvälistymiseen

Julkaisuajankohta 18.5.2015 13.31
Uutinen

Avauksia: Pioneerihenkeä kansainvälistymiseen

"Meidän on opittava seuraamaan maailmanmenoa useista eri kanavista ja oltava etunenässä menossa uusille alueille. Suomalaiset ovat tunnettuja sisustaan. Olisi siis jaksettava yrittää vieraassakin ympäristössä. Jossain vaiheessa uurastus palkitaan. Valmistautumatta ei kuitenkaan kannata lähteä huiskimaan", kirjoittaa asiantuntija Markku Seppänen Polamkin Avauksia-palstalla.

Seppäsen kirjoitus liittyy Polamkissa 8.5. järjestettyyn Hervannan johtamisaamut -tapahtumaan, jonka teemana oli kansainvälisyys. Samaan tilaisuuteen liittyy myös Avauksia-palstalla aiemmin julkaistu kirjoitus , jossa professori emeritus Risto Harisalo pohtii globalisaatiota.

Avauksia - kirjoituksia turvallisuudesta ja johtamisesta -palstalla julkaistaan Polamkin omien osaajien ja ulkopuolisten vaikuttajien näkökulmia sisäisen turvallisuuden ajankohtaisiin asioihin ja johtajuuteen. Aiemmin palstalla ovat kirjoittaneet muun muassa sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg , Sitran yliasiamies Mikko Kosonen sekä rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen .

» Avauksia-palstan kirjoitukset Polamkin verkkosivuilla
» Hervannan johtamisaamujen verkkosivut

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen