Avoimien ovien päivässä 8.9. tekemistä koko perheelle

Julkaisuajankohta 7.9.2018 17.11
Uutinen

Poliisiammattikorkeakoulu järjestää Poliisikoulutus 100 -juhlavuoden kunniaksi Avoimet ovet -tapahtuman ja avaa harjoituskaupungin ovet yleisölle ensimmäistä kertaa. Tapahtuma järjestetään lauantaina 8.9. kello 10 - 14 Polamkissa Tampereen Hervannassa.

Koko perheelle suunnatussa tapahtumassa esitellään poliisin koulutusta ja toimintaa. Päivän aikana voi tutustua poliisin kalustoon, poliisikoiratoimintaan ja rikostutkintaan sekä seurata drone-lennätyksiä. Vieraat voivat myös tehdä kierroksen Polamkin harjoituskaupungissa ja kokeilla turvavyösimulaattorissa, miltä tuntuu pyörähtää auton kanssa ympäri. Perheen pienimmille on oma tehtävärasti, jossa voi suorittaa dekkaripassin. Ohjelmalavalla esiintyy Polamkin opiskelijoiden bändi.

Poliisikoulutuksen historiaan voi tutustua avoimien ovien päivän aikana Poliisimuseon Muodollisesti pätevä - Poliisikoulutus 100 vuotta -näyttelyssä. Museossa voi tutustua esimerkiksi 360-videoinnin avulla toteutettuun partioajopeliin ja lastenosasto poliisikamari Pokelaan . Päivän aikana järjestetään myös ilmaisia yleisöopastuksia. Poliisimuseo on tapahtumapäivänä avoinna kello 10 - 17.

Avoimien ovien päivä on osa Poliisikoulutus 100 -vuoden juhlintaa. Valtiollisen poliisikoulutuksen alkamisesta ja Valtion poliisikoulun perustamisesta tulee syyskuussa 2018 kuluneeksi sata vuotta.

» Avoimien ovien päivän ohjelma Polamkin verkkosivuilla
» Tapahtumasivu Facebookissa

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen