Haku Polamkiin alkaa 7.1.2014

Julkaisuajankohta 3.1.2014 0.00
Uutinen

Haku uuteen Poliisi (AMK) -tutkintoon alkaa tiistaina 7.1.2014 kello 9. Silloin avataan nettihaku, jonka kautta haetaan poliisikoulutukseen.

- Linkki sähköiseen hakujärjestelmään julkaistaan Polamkin verkkosivuilla, kun haku alkaa. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla, sirullisella henkilökortilla tai mobiilivarmenteella. Omaa hakemustaan voi täydentää hakuajan päättymiseen asti. Verkossa voi myös seurata hakuprosessin etenemistä, kertoo Polamkin koulutusjohtaja Petri Alkiora .

Polamkiin on jatkuva haku, ja vuosi on jaettu neljään hakujaksoon. Ensimmäinen hakujakso jatkuu 31.1. kello 16.15 asti. Seuraava hakujakso alkaa 17.2.

Ruotsinkieliseen koulutukseen on vuosittain yksi hakujakso. Haku alkaa 17.2. ja päättyy 15.4.2014.

Hakuvaatimuksiin ja valintakokeeseen muutoksia

Verkkosivuilla julkaistaan 3.1. tarkempaa tietoa esimerkiksi hakuvaatimuksista, aikatauluista ja valintakokeesta. Myös valintakokeen lukumateriaali julkaistaan sivuilla samana päivänä.

- Hakuvaatimuksiin ja valintakokeeseen on tullut pieniä muutoksia verrattuna aiempaan. Esimerkiksi vaatimus vuoden työkokemuksesta on poistettu hakuvaatimuksista. Myös valintakokeen osia on hieman muutettu ja painotuksia tarkistettu, Alkiora sanoo.

Poliisi (AMK) -tutkintoon ja siihen hakemiseen liittyvät tiedot on koottu verkkosivuilla kohtaan AMK-koulutus . Sivuille pääsee kätevästi myös etusivun Hae poliisiksi -bannerista.

Lisätietoa hakemisesta : valinnat.polamk(at)poliisi.fi, 071 878 3700

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen