Haku poliisikoulutukseen alkaa 1.2.

Julkaisuajankohta 1.2.2016 9.20
Uutinen

Poliisiammattikorkeakoulu etsii uusia opiskelijoita lokakuussa 2016 alkavaan poliisikoulutukseen. Hakujakso poliisi (AMK) -tutkintoon alkaa 1. helmikuuta ja päättyy 10. maaliskuuta. Hakujaksolta valitaan opiskelijoita suomenkieliseen koulutukseen.

Poliisiammattikorkeakoulu ei ole mukana yhteishaussa, vaan koulutukseen on neljä hakujaksoa vuodessa. Ruotsinkielinen koulutus alkaa puolentoista vuoden välein. Katso hakujaksojen aikataulut kohdasta Hakujaksot ja aikataulut .

Valintakokeeseen muutoksia

Poliisi (AMK) -tutkinnon valintakokeeseen tulee muutoksia keväällä 2016. Uudet valintaperusteet ovat voimassa helmikuussa alkavasta hakujaksosta alkaen, ja muutos näkyy ensimmäisen kerran huhtikuun valintakokeessa.

Suurimmat muutokset ovat nukenkantotestin ja tiivistelmäkokeen poistuminen valintakokeesta. Myös kirjallisen kokeen valintakoekirja on uudistunut.

Poliisikoulutukseen ja siihen hakemiseen liittyvät tiedot on koottu osoitteeseen www.polamk.fi/haku . Sivuilta löytyvät muun muassa videot valintakokeen kuntokokeesta, esimerkki kirjallisen kokeen tehtävästä ja valintakokeen lukumateriaali.

» Lue myös tiedote valintaperusteiden muutoksesta

Lisätietoa hakemisesta: valinnat.polamk(at)poliisi.fi, 0295 418 301.

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen