Liikenneturvallisuusseminaari kokoaa asiantuntijat Polamkiin

Julkaisuajankohta 26.10.2016 10.44
Uutinen

Noin sata liikenneturvallisuuden asiantuntijaa eri puolilta Suomea kokoontuu poliisin liikenneturvallisuusseminaariin keskiviikkona ja torstaina 26. - 27.10.2016.

Poliisiammattikorkeakoululla pidettävässä seminaarissa keskustellaan liikenteen ajankohtaisista asioista, muun muassa ajoterveydestä ja tieliikennelain kokonaisuudistuksesta. Lisäksi seminaaripäivien aikana tutustutaan poliisilaitosten ja sidosryhmien yhteistyöhön ja käytäntöihin sekä pohditaan kehittämisen tarpeita.

Liikenneturvallisuusseminaarissa puhuvat muun muassa liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner ja poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen .

- Poliisin liikenneturvallisuusseminaari tarjoaa tärkeän foorumin sekä alueellisille että valtakunnallisille liikenneturvallisuuden ja liikenteen asiantuntijoille. Seminaarin tavoitteena on paitsi jakaa tietoa, myös pohtia ajankohtaisia teemoja yhdessä ja sitä kautta kehittää toimintaa ja sidosryhmäyhteistyötä, kertoo seminaarin johtaja, ylikomisario Matti Hänti Polamkista.

Seminaariin liittyvää keskustelua voi seurata sosiaalisessa mediassa seminaaripäivinä 26. - 27.10. tunnisteella #liikenne16.

» Seminaarin verkkosivut

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen