Polamk mukana Poliisin päivän tapahtumissa 25.8.

Julkaisuajankohta 21.8.2012 0.00
Uutinen

Poliisiammattikorkeakoulu on mukana valtakunnallisen Poliisin päivän tapahtumissa lauantaina 25.8. Tampereella ja Lempäälässä. Pirkanmaan poliisilaitoksen kanssa yhteistyössä järjestettävät tapahtumat alkavat kello 10 ja päättyvät kello 13.

Tampereen Tammelan torilla voi keskustella Polamkin opiskelijoiden kanssa poliisikoulutuksesta ja opiskelusta Poliisiammattikorkeakoulussa. Paikalla on myös poliisiylijohtaja Mikko Paatero . Toritapahtumassa voi tutustua muun muassa poliisiautoon ja poliisin vesijettiin.

Lempäälän Ideaparkissa poliisikoulutusta on esittelemässä poliisiopiskelijoita ja Polamkin henkilökuntaa. Lisäksi Ideaparkissa on Poliisimuseon esittelypiste. Siellä voi istahtaa museon kokoelmiin kuuluvaan poliisin rekisteröintituoliin, jossa epäiltyjä kuvattiin poliisin rekisteriin. Paikalla on lisäksi poliisiautoja ja polkupyöräpoliisin polkupyörä. Lapset saavat tapahtumasta mukaansa Pokelan poliisihatun ja Junnukonstaapelin kortin.

Tampereen Hervannassa sijaitseva Poliisimuseo on lauantaina auki normaalisti kello 12 - 17. Poliisimuseoon ei ole pääsymaksua.

Verkkopeli poliisin työstä
 
Poliisin päivän verkkosivuilla on leikkimielinen peli, jonka avulla poliisin työstä haaveilevat voivat testata, millainen ura poliisissa odottaa. Pelin kysymyksiin vastaamalla paljastuu, millainen poliisi sinusta tulisi: olisitko enemmän käytännön toimissa viihtyvä järjestyspoliisi vai kiperiä rikoksia ratkova tutkija? Testin tuloksen voi jakaa kavereillekin Facebookin kautta.

Verkkopeli ja tiedot kaikista Poliisin päivän tapahtumista löytyvät osoitteesta www.poliisinpaiva.fi .

» Poliisimuseon Poliisin päivän tiedote

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen