Polamk mukana Poliisin päivän tapahtumissa 3.9.

Julkaisuajankohta 29.8.2011 0.00
Uutinen

Poliisiammattikorkeakoulu on mukana valtakunnallisen Poliisin päivän tapahtumissa lauantaina 3.9. eri puolilla Suomea. Poliisin päivää vietetään samana päivänä yli 50 paikkakunnalla. Polamkin opiskelijoita on mukana useiden paikkakuntien tapahtumissa kertomassa poliisikoulutuksesta ja siihen hakemisesta sekä opiskelusta Poliisiammattikorkeakoulussa.

Poliisin päivän päätapahtuma Pirkanmaalla on Tampereen Laukontorilla. Pirkanmaan poliisilaitoksen järjestämässä tapahtumassa kello 12 - 15 voi tavata muun muassa Polamkin henkilöstöä ja opiskelijoita sekä keskustella heidän kanssaan poliisiopintoihin liittyvistä asioista.

Tampereen toritapahtumassa on esillä Poliisimuseon kokoelmiin kuuluva liikkuvan poliisin valkoinen Jaguar-partioauto. Torilla on myös Poliisimuseon henkilöstöä kertomassa poliisihistoriasta ja museosta. Hervannassa Poliisiammattikorkeakoulun yhteydessä toimiva museo on avoinna Poliisin päivänä kello 12 - 17. Poliisimuseoon ei ole pääsymaksua.

Verkkopeli poliisin työstä

Poliisin päivän nettisivuilla on leikkimielinen verkkopeli, jonka avulla poliisin työstä haaveilevat voivat testata, millainen ura poliisissa odottaa. Pelin kysymyksiin vastaamalla paljastuu, millainen poliisi sinusta tulisi: olisitko enemmän käytännön toimissa viihtyvä järjestyspoliisi vai kiperiä rikoksia ratkova tutkija?

Verkkopeli ja tiedot kaikista Poliisin päivän tapahtumista löytyvät osoitteesta www.poliisinpaiva.fi .

» Poliisimuseon Poliisin päivän tiedote

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen