Polamk mukana Poliisin päivän tapahtumissa 31.8.

Julkaisuajankohta 20.8.2013 0.00
Uutinen

Poliisiammattikorkeakoulu on mukana valtakunnallisen Poliisin päivän tapahtumissa lauantaina 31.8. eri puolilla Suomea. Poliisin päivää vietetään samana päivänä 38 paikkakunnalla. Polamkin opiskelijoita on mukana useiden paikkakuntien tapahtumissa kertomassa poliisikoulutuksesta ja opiskelusta Poliisiammattikorkeakoulussa.

Esimerkiksi Tampereella Keskustorin Jugend-torilla voi keskustella Polamkin opiskelijoiden kanssa. Toritapahtumassa voi tavata myös Pirkanmaalla työskenteleviä poliiseja ja poliisin lupapalvelun työntekijöitä sekä tutustua poliisiautoihin ja poliisimoottoripyörään.

Nokian Pirkkalaistorilla Poliisiammattikorkeakoulua edustaa Poliisimuseo: paikalla on museon henkilökuntaa kertomassa poliisihistoriasta ja Poliisimuseosta. Nokian tapahtumassa voi lisäksi keskustella esimerkiksi pirkanmaalaisten poliisien kanssa ja nähdä Liikkuvan poliisin vesijetin.
Poliisin päivän tapahtumat järjestetään Keskustorilla ja Pirkkalaistorilla kello 10 - 13.

Hervannassa Poliisiammattikorkeakoulun yhteydessä sijaitseva Poliisimuseo on Poliisin päivänä avoinna kello 12 - 17. Museossa voi tutustua esimerkiksi keväällä avautuneeseen Poliisi fiktiossa -erikoisnäyttelyyn. Perheen pienemmät löytävät poliisikamari Pokelasta monenlaista puuhaa. Poliisimuseoon ei ole pääsymaksua.

Mikä poliisi sinusta tulisi?
 
Poliisin päivän verkkosivuilla voi testata leikkimielisen pelin avulla, millainen poliisityö olisi juuri sinulle sopiva. Olisitko enemmän käytännön toimissa viihtyvä järjestyspoliisi, kiperiä rikoksia ratkova tutkija vai vaikkapa koirapoliisi? Testin tuloksen voi jakaa kavereille Facebookin kautta.

Verkkopeli ja tiedot kaikista Poliisin päivän tapahtumista löytyvät osoitteesta www.poliisinpaiva.fi .


» Poliisimuseon Poliisin päivän tiedote

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen