Polamk mukana Poliisin päivässä 27.8.

Julkaisuajankohta 2.8.2022 9.38
Uutinen

Poliisiammattikorkeakoulu on mukana Poliisin päivän tapahtumissa eri puolilla Suomea lauantaina 27.8.

Polamkin opiskelijoita on useiden paikkakuntien tapahtumissa kertomassa poliisikoulutuksesta ja opiskelusta Poliisiammattikorkeakoulussa.

Poliisiammattikorkeakoulun yhteydessä sijaitseva Poliisimuseo on auki Poliisin päivänä kello 12–17. Poliisimuseossa voit tutustua perusnäyttelyn lisäksi Väritetty totuus – Taiderikoksia Suomessa -erikoisnäyttelyyn. Perheen pienimmät löytävät poliisikamari Pokelasta monenlaista puuhaa. Poliisimuseoon ei ole sisäänpääsymaksua.

Poliisimuseo voitti keväällä Vuoden museo 2022 -kilpailun, jonka järjestivät Suomen museoliitto ja Kansainvälisen museoneuvoston Suomen komitea.

Tarkemmat tiedot Poliisin päivän paikallisista tapahtumista, aikatauluista ja sisällöstä on koottu poliisin verkkopalveluun osoitteeseen poliisi.fi/poliisinpaiva. Sosiaalisessa mediassa tapahtumat löytää tunnisteilla #PoliisinPäivä ja #PolisensDag.  

Poliisin päivä on järjestetty nykymuotoisena vuodesta 2009. Tilaisuuksiin on osallistunut vuosittain tuhansia ihmisiä. Viime vuonna poliisin päivä peruttiin koronaepidemian takia ja toissa vuonna se järjestettiin virtuaalisesti.  

Poliisiammattikorkeakoulu Poliisikoulutus Poliisin toiminta ja kehittäminen Tampere