Polamk mukana poliisin päivässä 30.8.

Julkaisuajankohta 20.8.2014 0.00
Uutinen
Poliisiammattikorkeakoulu on mukana Poliisin päivän tapahtumissa lauantaina 30.8. eri puolilla Suomea. Polamkin opiskelijoita on useiden paikkakuntien tapahtumissa kertomassa poliisikoulutuksesta ja opiskelusta Poliisiammattikorkeakoulussa.

Poliisiammattikorkeakoulu osallistuu esimerkiksi Sisä-Suomen poliisilaitoksen järjestämiin Poliisin päivän tapahtumiin Tampereen Koskipuistossa ja Jyväskylän Aren aukiolla. Näillä paikkakunnilla, sekä Jämsässä ja Sastamalassa edustettuna on myös Poliisimuseo , joka tarjoaa mm. lapsille sovitettavaksi poliisihaalareita sekä Pokelan poliisihattuja.

Poliisiammattikorkeakoulun yhteydessä sijaitseva Poliisimuseo on auki Poliisin päivänä 30.8. kello 12 - 17. Poliisimuseossa voit tutustua perusnäyttelyn lisäksi Poliisi fiktiossa - erikoisnäyttelyyn. Perheen pienemmät löytävät poliisikamari Pokelasta monenlaista puuhaa. Poliisimuseoon ei ole sisäänpääsymaksua.

Mikä poliisi sinusta tulisi?

Testaa Poliisin päivään liittyvässä verkkopelissä, millaiseen poliisityöhön sinusta olisi! Leikkimielisen testin tuloksen voit jakaa kavereillekin Facebookin kautta.

» Verkkopeli
Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen