Polamk mukana SuomiAreenassa

Julkaisuajankohta 12.7.2019 10.21
Uutinen

Poliisiammattikorkeakoulu näkyy ja kuuluu SuomiAreena-tapahtumassa 15. - 19.7.2019 Porissa niin keskustelutilaisuuksissa kuin kansalaistorilla.

Poliisiopiskelijoita ja Polamkin henkilöstöä on Lounais-Suomen poliisin kanssa kansalaistorilla koko viikon ajan kertomassa poliisikoulutuksesta, hakemisesta ja valinnoista.

SuomiAreenan teemana tänä vuonna on tulevaisuuden osaaminen ja innovaatiot, ja Polamk järjestää teemasta myös oman, turvallisuusaiheisen keskustelutilaisuutensa. Kaupunkisuunnittelun vaikutuksesta rikollisuuteen ja muista tulevaisuuden turvallisuuskysymyksistä keskustelevat Polamkin rehtori Kimmo Himberg , Tampereen yliopiston dosentti ja turvallisuusklusterin johtaja Risto Honkonen , Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll sekä Porin kaupungin ympäristö- ja lupapalvelujen toimialajohtaja Ulla-Kirsikka Vainio . Kauppakeskus Puuvillassa tiistaina 16.7. kello 16 - 17 pidettävän tilaisuuden juontaa lehtori Mari Kaunistola Poliisiammattikorkeakoulusta.

Maanantaina 15.7. Polamkin ylikomisario Sami Hätönen on mukana keskustelutilaisuudessa "Maailman paras turvallisuus" kertomassa muun muassa miehittämättömien ilma-alusten eli dronejen roolista tulevaisuuden poliisityössä. Tilaisuus on kauppakeskus Puuvillassa kello 11.20 - 12.30.

Poliisiopiskelijoiden bändi torivartissa 16.7.

Polamk kuuluu myös Kauppatorilla tiistaina 16.7., kun poliisiopiskelijoiden bändi Anemone Hepaticas esiintyy torivarteissa. Sinivuokkojen soitanta alkaa kello 12.

Tiistain tapahtumapäivä huipentuu poliisin osalta kello 19 Purjelavalla pidettävään Helsingin poliisisoittokunnan ilmaiskonserttiin.

» SuomiAreenan ohjelma

» Helsingin poliisilaitoksen tiedote poliisisoittokunnan konsertista

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen