Polamk tarjoaa turvallisuuskoulutusta myös yrityksille ja sidosryhmille

Julkaisuajankohta 11.9.2015 13.31
Uutinen

Miten selvitä uhka- ja vaaratilanteista asiakaspalvelutehtävissä? Saako opettaja käyttää voimakeinoja luokassa? Kuinka ajotaitoja voi kehittää liukkaan kelin radalla?

Poliisiammattikorkeakoulu järjestää yrityksille ja muille toimijoille erilaisia turvallisuuteen liittyviä koulutuksia.

- Mikään turvallisuuteen liittyvä koulutus tai valmennus ei ole meille vierasta. Koulutuksen aiheena voi olla esimerkiksi hankalan asiakkaan kohtaaminen, liikenneturvallisuus tai turvallisuusjohtaminen, kertoo Polamkin maksullisen palvelutoiminnan johtaja Timo Rajala .

- Järjestämme kursseja tarpeen mukaan. Joskus toimivin tapa on massaluento auditoriossa, ja toisinaan taas henkilökohtainen valmennus on järkevin valinta asian oppimiseen.

Uusia kumppanuuksia

Maksullinen palvelutoiminta ei ole Polamkille uusi asia, mutta poliisin hallintorakenneuudistus nosti aiempaa näkyvämmin esille sen, että rahoitusta toimintaan on etsittävä muualtakin kuin valtion budjetista.

- Monet poliisihallinnon ulkopuoliset sidosryhmät, kuten Pelastusopisto ja Hätäkeskuslaitos, ovat olleet asiakkaanamme jo pitkään. Lisäksi meillä on vankka kokemus esimerkiksi pysäköinnintarkastajien kouluttamisessa. Nyt tähyämme uusia kumppanuuksia.

Tänä syksynä on tarjolla muun muassa rehtoreille ja opettajille suunnattu Oikeustiedettä opetustoimeen -kurssi sekä poliisiviestinnän opettajien pitämä kirjoittajakoulutus.

Osoitteessa polamk.fi/tilauskoulutukset on tietoa kurssitarjonnasta, työhyvinvointitapahtumista ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidyistä koulutuksista. Opetusta järjestetään pääasiassa Poliisiammattikorkeakoulussa Tampereella, mutta myös muualla Suomessa.

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen