Polamkiin uusi strategisen johtamisen koulutusohjelma

Julkaisuajankohta 28.8.2015 9.18
Uutinen

Polamkiin uusi strategisen johtamisen koulutusohjelma

Poliisiammattikorkeakoulussa alkaa syksyllä 2015 uusi poliisin strategisen johtamisen koulutusohjelma. Executive MBA in Policing -koulutusohjelma on tarkoitettu poliisiyksiköiden keski- ja ylemmälle johdolle.

- Kokonaisuus antaa osallistujille kokonaisvaltaista näkemystä poliisin tehtävistä monimutkaistuvassa, kansainvälisessä toimintaympäristössä. Opinnoissa käsitellään muun muassa strategista ajattelua, sidosryhmä- ja kansainvälistä yhteistyötä, EU:n lainvalvonta- ja turvallisuuspolitiikkaa sekä talous- ja henkilöstöjohtamista, kertoo Polamkin rehtori Kimmo Himberg .

EMBA-koulutuksen laajuus on 80 opintopistettä. Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Tampereen teknillisen yliopiston täydennyskoulutuskeskus Edutechin kanssa. Yhteistyötä on myös Tampereen yliopiston kanssa: koulutukseen osallistujat voivat valita opintoja Tampereen yliopiston, Edutechin tai Polamkin täydennyskoulutustarjonnasta.

Ensimmäinen koulutusohjelma alkaa marraskuussa 2015 ja kestää vuodenvaihteeseen 2017 - 2018 asti. Opintoihin otetaan 15 - 20 osallistujaa. Koulutusohjelmaan voi hakea vain poliisihallinnon henkilöstö.

www.polamk.fi/emba

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen