Polamkin kirjaston kokoelmatietokanta avautui verkkoon

Julkaisuajankohta 9.1.2009 0.00
Uutinen

Poliisiammattikorkeakoulun (Polamk) kirjaston kokoelmatietokanta on avattu internetiin. Jatkossa kaikki internetin käyttäjät voivat tutustua Polamkin kirjaston tarjontaan, sillä NetETSIVÄ-tietokanta sisältää tiedot oppilaitoksen kirjaston kokoelmista. Tietokannan hakulomakkeesta on suomenkielinen, ruotsinkielinen ja englanninkielinen versio. Erikieliset versiot antavat kaikki saman hakutuloksen.

Polamkin kirjaston kokoelmat keskittyvät poliisin työhön, koulutukseen ja johtamiseen. Keskeisimmät aihealueet ovat poliisiala, johtaminen ja organisaatiotutkimus, oikeustieteelliset aineet, kriminologia, sosiologia sekä muut yhteiskunta- ja käyttäytymistieteet. Kirjaston kokoelmissa on yli 36 000 nidettä ja 150 painettua aikakauslehteä. Sähköisessä kokoelmassa on noin 3 000 lehteä, useita tietokantoja ja hakuteoksia.

Poliisiammattikorkeakoulun kirjasto palvelee ensisijaisesti oppilaitosta, poliisialan tutkijoita ja poliisiorganisaatiota. Poliisihallinnon ulkopuoliset asiakkaat voivat ottaa etukäteen yhteyttä kirjastoon ja sopia vierailusta (puhelin (03) 285 0220, sähköposti kirjasto(at)pakk.poliisi.fi). Polamkin kirjaston kokoelmiin kuuluvia teoksia voi myös tilata kaukolainoina oman paikkakunnan kirjaston kautta.


» NetETSIVÄ-kokoelmatietokanta
» Kaukolainahinnasto

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen