Polamkin radiomainos palkittiin kilpailussa

Julkaisuajankohta 30.1.2009 0.00
Uutinen

Poliisiammattikorkeakoulun radiomainossarja Elämä on muutakin kuin poliisisarjoja  on palkittu vuoden parhaana yhteiskunnallisena radiomainossarjana Kaiku 2008 -radiomainoskilpailussa.

Kilpailuun osallistui kaikkiaan 150 mainosta tai mainossarjaa, joista tuomaristo valitsi 18 loppukilpailutyötä kuuteen eri kategoriaan. Voittajat julkistettiin gaalatilaisuudessa 29.1. Helsingissä.

Polamkin mainossarja kilpaili yhteiskunnallisten mainosten kategoriassa. Mainossarja koostuu kolmesta suomen- ja yhdestä ruotsinkielisestä radiomainoksesta, jotka oppilaitoksen valintayksikkö on ideoinut yhdessä tuotantoyhtiö Miracle Sound Tampereen kanssa.

- Mainossarjassa esiintyy erilaisia fiktiivisiä poliisipersoonia Reinikaisesta Wallanderiin.  Myös tosielämässä poliisin ammattiin tarvitaan erilaisia persoonia, sillä poliisin ammatti ei ole stereotyyppinen rooli, valintasihteeri Sari Mansikkamäki Poliisiammattikorkeakoulun valintayksiköstä kuvailee mainosten ideaa.

Polamkin mainossarjan ja muut finalistimainokset voi kuunnella kilpailun järjestäjän internetsivuilla . Radiomainoskilpailu Kaikun järjestävät RAB Finland Oy ja Markkinointiviestinnän toimistojen liitto MTL.

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen