Polamkin virtuaaliesittely avattu

Julkaisuajankohta 21.11.2012 0.00
Uutinen

Poliisikoulutukseen ja Polamkin kampukseen voi nyt tutustua verkossa virtuaalisesti. Panoraamakuvista ja lisätoiminnoista koostuva Virtuaali-Polamk avattiin Vaasan KnowHow-messujen yhteydessä 21.11.2012.

Www-selaimen kautta käytettävä esittely koostuu 19:stä Polamkin kampuksella otetusta panoraamakuvasta, joita käyttäjä voi pyörittää, zoomata ja selailla. Kuviin upotetut vinkit tarjoavat lisätietoa tiloista ja Polamkin toiminnasta.

Tutustu pääsykokeeseen, astu maijaan, kiertele museossa

Panoraamakuvat esittelevät oppilaitoksen ja Poliisimuseon tilojen lisäksi poliisikoulutusta ja siihen hakeutumista: esimerkiksi liikuntahallin panoraamakuvissa on meneillään perustutkinnon valintakokeet, ja kuvan osia klikkaamalla voi tutustua kuntokokeen eri osatesteihin ja katsoa videoita suorituksista. Harjoitusalueen kuvissa on meneillään perustutkintokoulutuksen rastiharjoitus, ja ajoharjoitteluradalla pääsee sisään maijaan katselemaan poliisiauton varusteita.

Esittelyä voi käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi tietokoneilla ja tableteilla, joissa on internet-yhteys. Linkki esittelyyn on pysyvästi Polamkin etusivulla www.polamk.fi .

Osa poliisin sähköisen asioinnin hanketta

Poliisiammattikorkeakoulun virtuaaliesittely on poliisin valtakunnallisen Sähkö-hankkeen pilotti.

Hankkeen tavoitteena on poliisin eri sähköisten palvelujen yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi. Sähköisen asioinnin avulla voi tulevaisuudessa muun muassa toimittaa asiakirjoja poliisille ja seurata omien asioidensa käsittelyn etenemistä.


» Virtuaali-Polamk

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen