Polamkissa Euroopan poliisiakatemian kansainvälinen kurssi 10. - 13.9.

Julkaisuajankohta 10.9.2012 0.00
Uutinen

Lähes 30 poliisiasiantuntijaa eri Euroopan maista kokoontuu 10. - 13.9. Poliisiammattikorkeakouluun Euroopan poliisiakatemian (CEPOL) kurssille. Tapahtuma on osa Top Senior Police Officer Course: The Stockholm Programme Realisation -koulutusta. Kurssin muiden osioiden järjestäjät ovat Itävallan, Irlannin ja Portugalin poliisi.

- Koulutuksen tavoitteena on etsiä yhteisiä ratkaisuja EU:n sisäisen turvallisuuden haasteisiin. Kurssin Suomen osuus on hyvin käytännönläheinen: osallistujat tekevät paljon ryhmätöitä ja harjoituksia, joiden teemoina ovat muun muassa johtajuus ja viestintä, kertoo kurssin johtaja, Poliisiammattikorkeakoulun kansainvälisistä asioista vastaava ylikomisario Peter Sund .

Euroopan poliisiakatemian tavoitteena on edistää yhtenäisen eurooppalaisen poliisitoiminnan kehittymistä ja Euroopan Unionin jäsenvaltioiden poliisioppilaitosten välistä yhteistyötä. CEPOL järjestää vuosittain yli sata koulutustapahtumaa eri EU-maissa. Kurssit, seminaarit, konferenssit ja asiantuntijavaihto-ohjelmat on tarkoitettu jäsenvaltioiden poliisijohdolle, poliisin opetushenkilöstölle ja asiantuntijoille.

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen