Polamkissa valintakokeet

Julkaisuajankohta 12.6.2012 0.00
Uutinen

Poliisikoulutukseen kevään hakujaksolla hakeneista 276 on kutsuttu valintakokeen ensimmäiseen vaiheeseen, joka järjestetään 12. - 14.6. Poliisiammattikorkeakoulussa Tampereella.

Poliisin perustutkinnon valintakokeen ensimmäiseen osaan kuuluu tutkintokielen koe, kirjallinen koe, kuntokoe ja psykologinen arviointi. Hakijan valintakoepäivä kestää yhteensä noin yhdeksän tuntia.

Ensimmäisessä vaiheessa menestyneet hakijat pääsevät kokeen toiseen vaiheeseen. Silloin hakijat osallistuvat ryhmätehtävään ja haastatteluun sekä psykologista arviointia täydentäviin testeihin. Valintakokeeseen kuuluu lisäksi kolmas vaihe eli perusteellinen terveystarkastus, joka sisältää huumetestin.

Kevään hakujakson hakijoista valitaan opiskelijoita suomenkieliseen perustutkintokoulutukseen. Valitut aloittavat opinnot Polamkissa marraskuussa 2012.

Poliisiammattikorkeakoulu ei kuulu yhteishakuun. Suomenkieliseen koulutukseen on jatkuva haku, ja vuosi on jaettu neljään hakujaksoon. Meneillään on hakujakso, joka päättyy 15. elokuuta. Ruotsinkieliseen koulutukseen haetaan opiskelijoita kerran vuodessa. Hakujaksojen aikatauluista kerrotaan Polamkin www-sivuilla kohdassa Hakujaksot .

Hakuvaatimukset ja muuta tietoa hakemisesta saa Poliisiammattikorkeakoulun verkkosivuilta www.polamk.fi/haku . Lisätietoja voi kysyä myös Polamkin valintayksiköstä puhelimitse arkisin kello 9 - 15 (p. 071 878 3700) tai sähköpostitse osoitteesta valinnat.polamk(at)poliisi.fi sekä poliisilaitoksista ja työ- ja elinkeinotoimistoista.

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen