Polamkissa valintakokeet

Julkaisuajankohta 6.4.2010 0.00
Uutinen

Marras - helmikuun aikana poliisin perustutkintoon hakeneista henkilöistä 709 on kutsuttu valintakokeen ensimmäiseen vaiheeseen, joka järjestetään 6. - 9.4. Poliisiammattikorkeakoululla (Polamk). Hakijoista valitaan opiskelijoita sekä suomen- että ruotsinkieliseen perustutkintokoulutukseen. Suomenkielisen koulutuksen valintakokeen ensimmäinen vaihe on 6. - 9.4., ja kokeeseen on kutsuttu noin 628 hakijaa. Ruotsinkielisen koulutuksen valintakokeen ensimmäinen vaihe järjestetään 16.4. ja kokeeseen on kutsuttu 81 hakijaa.

Valintakokeen ensimmäiseen vaiheeseen kuuluu kuntokoe, kirjallinen koe, tutkintokielen koe ja osa psykologisista testeistä. Kaikkiaan hakijan valintakoepäivä kestää noin yhdeksän tuntia.

Ensimmäisessä vaiheessa menestyneet hakijat pääsevät valintakokeen toiseen vaiheeseen. Silloin vuorossa ovat ryhmätehtävä, henkilökohtainen haastattelu ja loput psykologiset testit. Valintakokeeseen kuuluu lisäksi kolmas vaihe eli perusteellinen terveystarkastus, joka sisältää huumetestin. Koulutukseen valitut aloittavat opinnot Poliisiammattikorkeakoulussa syksyllä 2010.

Poliisin perustutkintoon voi hakea koko vuoden ajan. Meneillään oleva suomenkielinen hakujakso päättyy 15. toukokuuta. Ruotsinkieliseen koulutukseen järjestetään haku kerran vuodessa.

Poliisiammattikorkeakoulun www-sivuilla kohdassa Haku perustutkintokoulutukseen on hakuvaatimukset ja muuta tietoa hakemisesta. Lisätietoja saa myös Polamkin valintayksiköstä puhelimitse arkisin kello 9 - 15 (p. 071 878 3700) tai sähköpostitse osoitteesta valinnat(at)pakk.poliisi.fi sekä poliisilaitoksista ja työvoimatoimistois

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen