Poliisin liikenneturvallisuuspalkinto liikenneturvallisuusinsinööri Jaakko Klangille

Julkaisuajankohta 28.10.2015 12.11
Uutinen

Poliisin liikenneturvallisuuspalkinnon on saanut liikenneturvallisuusinsinööri Jaakko Klang Varsinais-Suomen ELY-keskuksesta. Palkinto luovutettiin 28.10. poliisin liikenneturvallisuusseminaarissa Poliisiammattikorkeakoulussa.

Palkinto myönnetään ansiokkaasta toiminnasta liikenneturvallisuuden hyväksi.

- Jaakko Klangin palveluhenkisyys, yhteistyöhakuisuus ja kyky toimia eri tahojen kanssa ovat tuoneet hänelle merkittävän roolin alueellisessa liikenneturvallisuusyhteistyössä. Hän on ollut vahvasti mukana muun muassa automaattivalvonnan kehittämisessä ja käytännön toteutuksessa sekä luonut edellytyksiä raskaan liikenteen valvontaan, sanoo palkintolautakunnan puheenjohtaja, Poliisiammattikorkeakoulun rehtori Kimmo Himberg .

Poliisin liikenneturvallisuuspalkinto myönnettiin nyt neljättä kertaa. Aiemmin palkinnon ovat saaneet Pohjois-Pohjanmaalla toteutettu Punainen Liitu -kampanja, Helsingin liikenneturvallisuusyhdistys ja liikenneinsinööri Markku Setälä .

Seuraa seminaarikeskustelua somessa

Poliisin liikenneturvallisuusseminaariin kokoontui tänä vuonna noin 60 liikenneturvallisuuden asiantuntijaa eri puolilta Suomea.

- Seminaarissa keskustellaan liikenteen ajankohtaisista asioista, kuten kevyen liikenteen turvallisuudesta. Seminaarin pääteemoja ovat myös ajoterveys ja Road Policing -valvontamalli eli pyrkimys paljastaa normaalin liikennevalvonnan yhteydessä myös muita kuin liikennerikoksia, kertoo ylikomisario Matti Hänti Polamkista.

Liikenneturvallisuusseminaari on järjestetty vuosittain jo yli kymmenen vuoden ajan.

Seuraa seminaariin liittyvää keskustelua sosiaalisessa mediassa seminaaripäivinä 28. - 29.10.: #liikenne2015

» Seminaarin verkkosivut

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen