Poliisiopiskelu tutuksi somessa - Snapchat uusin kanava

Julkaisuajankohta 11.1.2016 12.11
Uutinen

Poliisikoulutus kiinnostaa sosiaalisessa mediassa. Polamk on kuvapalvelu Instagramissa Suomen seuratuin ammattikorkeakoulu. Uutena kanavana otetaan tammikuussa käyttöön Snapchat.

Poliisiammattikorkeakoulu liittyi Instagramiin marraskuussa 2014 ja on vuodessa noussut Suomen seuratuimmaksi ammattikorkeakouluksi. Tällä hetkellä Polamkin kuvavirralla on yli 3 000 seuraajaa.

Myös Polamkin Twitter-tili kasvaa tasaisesti: seuraajamäärä yli kaksinkertaistui vuoden 2015 aikana. Yhteisötilin lisäksi Polamkin rehtori Kimmo Himberg twiittaa omalta tililtään yhtenä poliisin virallisista twiittaajista.

Twitterin ja Instagramin lisäksi Polamkilla on oma tili LinkedInissä . Facebookissa ja YouTubessa toimimme poliisin yhteisen Suomen Poliisi -profiilin alla.

Uutena kanavana otetaan tammikuussa 2016 käyttöön kuva- ja videopalvelu Snapchat, joka on yksi voimakkaimmin kasvavista sosiaalisen median palveluista Suomessa. Mobiililaitteilla käytettävässä Snapchatissa ainutlaatuista on sisällön lyhytikäisyys: videot ovat korkeintaan 10 sekunnin pituisia, ja julkaisut ovat seuraajien katsottavissa vain 24 tunnin ajan.

Opiskele poliisiksi -tilillä julkaistaan neljän poliisiopiskelijan ottamia kuvia ja videoita arjestaan. Poliisikoulutuksesta kiinnostuneet saavat kanavalta myös tietoa ajankohtaisista hakuasioista ja vinkkejä hakemiseen. Opiskele poliisiksi -tili löytyy palvelusta käyttäjänimellä poliisiksi (Username) tai skannaamalla ohessa oleva Snapcode.

Kaikki poliisin viralliset sosiaalisen median tilit on listattu verkkosivuilla poliisi.fi/some .

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen