Ruotsinkieliseen poliisikoulutukseen toinen haku keväällä

Julkaisuajankohta 9.3.2022 9.00
Uutinen

Polamk järjestää ruotsinkieliseen poliisi (AMK) -koulutukseen toisen haun 3.5.–6.6.2022. Hakijoista valitaan opiskelijoita tammikuussa 2023 alkavaan koulutukseen.

Ruotsikielinen poliisi (AMK) -koulutus alkaa 1,5 vuoden välein. Yleensä ruotsinkieliseen koulutukseen hakevilla on ollut puolentoista vuoden välein vain yksi mahdollisuus onnistua valintakokeessa.

– Nyt järjestämme ruotsinkieliseen koulutukseen toisenkin haun. Jos hakija on esimerkiksi sairastunut ensimmäisen haun valintakokeiden aikaan, hän saa nyt uuden tilaisuuden näyttää motivaationsa ja osaamisensa valintakokeessa, kertoo opintoasiainpäällikkö, ylikomisario Jyrki Haapala.

– Tietenkin toivotamme tervetulleiksi myös täysin uudet hakijat. Jos siis olet pohtinut poliisikoulutukseen ja poliisin monipuoliseen ammattiin hakemista ja haluat opiskella ruotsiksi, tänä keväänä on oikea hetki täyttää hakulomake!

Katso tarkat tiedot hakemisesta verkkosivuiltamme

Tammikuussa 2023 ruotsinkieliset poliisi (AMK) -opinnot aloittaa yksi luokka, eli enintään 25 henkilöä.  Opiskelijat luokalle valitaan sekä ensimmäisestä että toisesta hausta. Ensimmäinen haku järjestettiin joulu–tammikuussa, ja valintakokeet pidettiin helmikuussa. Toisen haun valintakokeet ovat elokuussa 2022.

Verkkosivujemme Poliisiksi (AMK) -osiosta löydät tietoa esimerkiksi hakujaksojen aikatauluista, hakuvaatimuksista ja valintakokeesta sekä poliisikoulutuksesta.

Lisätietoa hakemisesta ja opiskelijavalinnoista: [email protected]