Sinustako poliisi? Hae koulutukseen nyt!

Julkaisuajankohta 16.11.2017 10.06
Uutinen

Kiinnostaako poliisin työ kentällä vai sopivatko rikostutkijan tehtävät sinulle paremmin? Poliisikoulutus antaa valmiudet molempiin!

Poliisiammattikorkeakoulu etsii uusia opiskelijoita elokuussa 2018 alkavaan poliisikoulutukseen. Hakujakso poliisi (AMK) -tutkintoon alkaa 16. marraskuuta ja päättyy 28. joulukuuta.

Polamk ei ole mukana yhteishaussa, vaan koulutukseen on neljä hakujaksoa vuodessa. Ruotsinkielinen koulutus alkaa pääsääntöisesti puolentoista vuoden välein. Katso hakujaksojen aikataulut kohdasta Hakujaksot ja aikataulut .

Verkkosivuilla tietoa hakijalle

Poliisi (AMK) -tutkintoon haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta. Opiskelijat valitaan kaksivaiheisen valintakokeen perusteella. Valintakokeessa eniten pisteitä voi saada soveltuvuuden arvioinnista, jonka osuus on yhteensä 50 prosenttia. Kirjallisesta kokeesta on jaossa 30 prosenttia kokonaispisteistä, ja kuntokokeen osuus on 20 prosenttia.

Poliisikoulutukseen ja siihen hakemiseen liittyvät tiedot on koottu osoitteeseen polamk.fi/haku . Verkkosivuilla voi tutustua esimerkiksi hakuvaatimuksiin ja valintakokeeseen. Sivuilta löytyvät myös valintakokeen lukumateriaali ja videot kuntokokeesta sekä esimerkki kirjallisen kokeen tehtävästä.

Lisätietoa hakemisesta ja opiskelijavalinnoista: valinnat.polamk(at)poliisi.fi, p. 0295 418 301

» Tutustu myös uratarinoihin: polamk.fi/poliisiainesta

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen