Sinustako poliisi? Hae koulutukseen nyt!

Julkaisuajankohta 23.7.2018 10.00
Uutinen

Sinustako poliisi? Hae koulutukseen nyt!

Kiinnostaako poliisin työ kentällä vai sopisivatko rikostutkijan tehtävät sinulle paremmin? Poliisikoulutus antaa valmiudet molempiin!

Poliisiammattikorkeakoulu etsii nyt uusia opiskelijoita huhtikuussa 2019 alkavaan suomenkieliseen poliisikoulutukseen. Hakujakso poliisi (AMK) -tutkintoon alkaa 23. heinäkuuta ja päättyy 30. elokuuta.

Polamk ei ole mukana yhteishaussa, vaan koulutukseen on neljä hakujaksoa vuodessa. Ruotsinkielinen koulutus alkaa pääsääntöisesti puolentoista vuoden välein. Hakujaksojen aikataulut löytyvät verkkosivuilta kohdasta Hakujaksot ja aikataulut .

Verkkosivuilla tietoa hakijalle

Poliisi (AMK) -tutkintoon haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta. Opiskelijat valitaan kaksivaiheisen valintakokeen perusteella. Valintakokeessa eniten pisteitä voi saada soveltuvuuden arvioinnista, jonka osuus on yhteensä 50 prosenttia. Kirjallisesta kokeesta on jaossa 30 prosenttia kokonaispisteistä, ja kuntokokeen osuus on 20 prosenttia.

Poliisikoulutukseen ja siihen hakemiseen liittyvät tiedot on koottu osoitteeseen polamk.fi/haku . Verkkosivuilla voi tutustua esimerkiksi hakuvaatimuksiin ja valintakokeeseen. Sivuilta löytyvät myös valintakokeen lukumateriaali ja videot kuntokokeesta sekä esimerkki kirjallisen kokeen tehtävästä.

» Tutustu myös uratarinoihin: polamk.fi/poliisiainesta

Lisätietoa hakemisesta ja opiskelijavalinnoista: valinnat.polamk(at)poliisi.fi, p. 0295 418 301

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen