Talven hakujakso poliisin perustutkintoon alkaa

Julkaisuajankohta 15.11.2011 0.00
Uutinen

Poliisiammattikorkeakoulu (Polamk) etsii uusia opiskelijoita syksyllä 2012 alkavaan poliisin perustutkintokoulutukseen. Hakujakso alkaa 16. marraskuuta ja jatkuu helmikuun 15. päivään asti. Talven hakujaksolta valitaan opiskelijoita sekä suomen- että ruotsinkieliseen koulutukseen.

Poliisiammattikorkeakoulu ei kuulu yhteishakuun. Suomenkieliseen koulutukseen on jatkuva haku, ja vuosi on jaettu neljään hakujaksoon. Ruotsinkieliseen koulutukseen haetaan opiskelijoita kerran vuodessa.

Hakijan tulee ottaa hakujakson aikana yhteyttä asuinpaikkansa poliisilaitokseen ja varata aika hakemista varten. Poliisilaitoksella hakija täyttää hakulomakkeen ja hakemuksen vastaanottaja haastattelee hakijan ja antaa tästä oman arvionsa Poliisiammattikorkeakoululle. Hakija voi halutessaan täyttää ja tulostaa hakulomakkeen alkuosan kotona ja ottaa sen mukaansa poliisilaitokselle. Alkuosa hakulomakkeesta on saatavilla Polamkin www-sivuilta kohdasta Haku perustutkintokoulutukseen .

Lisätietoja poliisin perustutkintoon hakemisesta saa Polamkin www-sivuilta kohdasta Haku oppilaitokseen , valintayksiköstä puhelimitse arkisin kello 9 - 15 (p. 071 878 3700) tai sähköpostitse osoitteesta valinnat.polamk(at)poliisi.fi sekä poliisilaitoksista ja työ- ja elinkeinotoimistoista.

» Talven hakujakson hakuilmoitus pdf, 257,8 kB (pdf-tiedosto, 260 kt)

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen