Testaa poliisitaitosi Polamkin Haku päällä -virtuaaliseikkailussa

Julkaisuajankohta 22.11.2011 0.00
Uutinen

"Partiosi saa kutsun kartalta löytyvään kolarikohteeseen. Etsi auto puhelimellasi ja kuvaa se rikosilmoitusta varten."

Poliisiammattikorkeakoulu tarjoaa nyt poliisin työstä kiinnostuneille mahdollisuuden kokeilla ammattiin soveltuvuuttaan Haku päällä -virtuaaliseikkailussa. Poliisitaitojaan voi testata neljän kuukauden kampanjan aikana Tampereella, Helsingissä ja Turussa. Seikkailijan on ratkaistava kolme eri puolille kaupunkia kätkettyä poliisin työhön liittyvää tehtävää. Virtuaalipelin tehtäviä pääsee ratkomaan iPhone-puhelimella tai iPad-laitteella. Pelaaja saa ohjeet seikkailun suorittamiseen lataamalla puhelimeensa maksuttoman Goldrun-sovelluksen Applen App Storesta.

Virtuaaliseikkailussa käytetään niin sanottua lisätyn todellisuuden (Augmented reality, AR) teknologiaa. Polamkin virtuaaliseikkailun osallistujat pääsevät tutustumaan tähän todellisuuden ja virtuaalisuuden yhdistävään maailmaan aivan ensimmäisten joukossa, sillä teknologiaa ei ole aikaisemmin tässä muodossa juurikaan hyödynnetty Euroopassa markkinointikäytössä.

- Kampanjalla viritämme kokeilunhaluisten, aktiivisten ja tekniikkaa taitavien nuorten kiinnostusta poliisikoulutusta kohtaan. Elämyksellisen virtuaalipelin avulla voi muun muassa testata suunnistustaitoja ja toimia rikostutkijana, kertoo rehtori Kimmo Himberg.

Jaa seikkailukuvasi Facebookissa, voita uusin iPhone

Haku päällä -seikkailun onnistuneesti suorittanut saa kuvata itsensä virtuaalimaailmassa poliisin virkapuvussa. Seikkailijoiden toivotaan jakavan virkapukukuviaan Facebookissa omilla sivuillaan ja kampanjan Facebook-sivulla. Kaikki kuvansa kampanjan Facebook-profiilissa julkaisseet osallistuvat kilpailuun, jossa on palkintoina iPhone 4S -älypuhelin ja Polar RS300X -sykemittari.

Tarkempia tietoja sovelluksen lataamisesta ja kilpailuun osallistumisesta saa poliisisarjat.fi-sivuilta.

» Kampanjan Facebook-sivu
»  www.poliisisarjat.fi

 

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen