Tule tapaamaan polamkilaisia messuille

Julkaisuajankohta 11.11.2013 0.00
Uutinen

Millainen on Polamkin pääsykoe? Kuka voi hakea poliisikoulutukseen? Mitä kaikkea poliisin peruskoulutuksen aikana opiskellaan?

Tule tutustumaan Poliisiammattikorkeakouluun ja poliisin ammattiin koulutusmessuille. Polamk on mukana Knowhow-messuilla 20. - 21.11. Vaasassa ja Studia-messuilla 3. - 4.12. Helsingissä.

Knowhow-messuilla Polamkin löytää osastolta B 270. Messuosastolla on mukana myös poliiseja Pohjanmaan poliisilaitokselta. Studia-messuilla Polamk esittäytyy osastolla 4c59. Messuvieraat pääsevät keskustelemaan poliisiopiskelijoiden ja Polamkin henkilökuntaan kuuluvien kanssa.

Poliisikoulutus uudistuu vuonna 2014

Poliisikoulutuksen tutkintorakenne uudistuu vuonna 2014. Peruskoulutuksesta tulee ammattikorkeakoulutasoinen eli jatkossa kaikki uudet poliisit suorittavat kolmivuotisen amk-tutkinnon. Esimies- ja johtamiskoulutus kehitetään ylemmäksi amk-tutkinnoksi.

Haku uuteen peruskoulutukseen alkaa loppuvuonna 2013, ja ensimmäiset uuden tutkinnon opiskelijat aloittavat opintonsa elokuussa 2014.

Uudistus edellyttää lakimuutoksia ja eduskunnan käsittelyä. Tavoitteena on, että uusi laki tulee voimaan 1.1.2014.

Poliisiammattikorkeakoulu tiedottaa uudistuksen etenemisestä verkkosivuillaan. Jättämällä yhteystiedot sähköpostitse osoitteeseen viestinta.polamk(at)poliisi.fi voit liittyä postituslistalle, jolloin saat ensimmäisten joukossa tietoa siitä, miten uudistus etenee. 

» Lisätietoa koulutusuudistuksesta

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen