Tule tapaamaan polamkilaisia Studia-messuille 1. - 2.12.

Julkaisuajankohta 19.11.2015 13.30
Uutinen

Ota selfie poliisimaijassa, juttele poliisiopiskelijoiden kanssa ja tule katsomaan Polamkin vauhdikasta tietoiskua - Polamk esittäytyy Studia-messuilla 1. - 2.12. Helsingin Messukeskuksessa.

Poliisiammattikorkeakouluun ja poliisin ammattiin voi tutustua Tampereen korkeakoulujen yhteisellä osastolla 4c49. Messuvieraat pääsevät keskustelemaan Polamkin opiskelijoiden ja henkilökuntaan kuuluvien kanssa. Lisäksi poliisitoimintapisteellä on esillä poliisiauto ja poliisimoottoripyörä.

Biitsi-lavalla nähdään poliisiopiskelijoiden suunnittelema toiminnallinen näytös kumpanakin messupäivänä kello 11.30.

- Esittelemme näytöksessä poliisin erilaisia varusteita ja opiskelijoiden monipuolisia taustoja. Kerromme tietoiskussa, millaista on opiskella Polamkissa ja annamme vinkkejä valintakokeisiin valmistautumiseen, lupaa toimintanäytöksen vastaava, poliisiopiskelija Tommi Rautiainen .

Poliisiammattikorkeakoulun Instagram-tilillä on meneillään arvonta , jossa voi voittaa lippuja Studia-messuille. Liity seuraajaksi ja voita liput: @poliisiammattikorkeakoulu. Messutunnelmia Polamkin osastolta ja näytöksestä voit jakaa tunnisteella #Polamk.

Seuraava haku poliisikoulutukseen alkaa 1.12.

Seuraava hakujakso poliisi (AMK) -tutkintoon alkaa 1.12. ja jatkuu 7.1.2016 asti. Suomenkieliseen poliisikoulutukseen on neljä hakujaksoa vuoden aikana. Ruotsinkielinen koulutus alkaa puolentoista vuoden välein. Seuraava ruotsinkielinen hakujakso on 1.12.2015 - 7.1.2016.

» Lue lisää poliisikoulutuksesta ja siihen hakemisesta: www.polamk.fi/haku

» www.studiamessut.fi

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen