Uusia opiskelijabloggaajia Poliisista päivää -palstalla

Julkaisuajankohta 20.9.2016 10.43
Uutinen

Poliisin blogipalsta saa tänä syksynä vahvistusta kahdesta uudesta opiskelijablogista. Uudet kirjoittajaparit ovat Maria Lahtio ja Lauri-Antti Huusko sekä Elias Forsblom ja Daniel Lundqvist.

Maria ja Lauri-Antti aloittivat poliisiopintonsa huhtikuussa 2016. Molemmille poliisin ammatti on ollut pitkäaikainen haave, ja alla on jo muuta koulutusta ja elämänkokemusta. Marian teksteissä pääsee kurkistamaan siihenkin, miten opiskelun yhdistäminen pikkulapsiperheen arkeen onnistuu.

Pohjanmaalta kotoisin olevat nuoret miehet Elias ja Daniel aloittivat opintonsa elokuussa 2016 ruotsinkielisessä koulutuksessa, ja bloggaavat opiskelija-arjestaan ruotsiksi.

Poliisiopiskelijat kirjoittavat koululta ja kentältä

Polamkin verkkosivuilta voi lukea kuulumisia poliisikoulutuksesta myös Milla Mikkasen ja Lassi Koljosen blogista sekä ruotsiksi Oskar Pellaksen blogista . Milla ja Lassi sekä Oskar ovat tällä hetkellä työharjoittelussa.

Poliisin blogipalstalla kirjoittaa opiskelijoiden lisäksi useita poliisin eri tehtävissä toimivia virkamiehiä. Blogit löytyvät osoitteesta poliisi.fi/blogit .

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen