Vielä ehdit: haku pelastusalan päällystötutkintoon meneillään 20.10. asti

Julkaisuajankohta 13.10.2017 12.21
Uutinen

Hakujakso tammikuussa 2018 alkavaan pelastusalan päällystötutkinnon (AMK) monimuotototeutukseen järjestetään 9. - 20.10.2017. Tutkintoon haetaan nettihaun kautta osoitteessa https://haku.polamk.fi .

Vuoden 2017 alusta alkaen pelastusalan päällystötutkintoa (AMK) suorittavat opiskelijat ovat olleet Poliisiammattikorkeakoulun opiskelijoita ja Polamkilla on ollut tutkinnonanto-oikeus. Käytännössä opetuksen toteuttaa Pelastusopisto ja opinnot järjestetään Kuopiossa.

Täytä hakemus verkossa

Nettihaku tutkintoon on avoinna perjantaihin 20.10. kello 16.15 asti osoitteessa https://haku.polamk.fi . Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla, sirullisella henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Hakijan tulee lähettää kopio tutkintotodistuksestaan hakuajan päättymispäivään mennessä osoitteeseen Pelastusopisto/Opiskelijapalvelut, PL 1122, 70821 Kuopio.

Kutsu valintakokeeseen sekä muut haku- ja valintamenettelyyn liittyvät kirjeet lähetetään hakijalle sähköisesti hakijapalveluun (haku.polamk.fi). Hakijan tulee seurata hakuprosessinsa etenemistä nettihaun hakijapalvelussa. Hakijan ilmoittamaan sähköpostiin tulee ilmoitus, kun hakijapalveluun on lähetetty viesti (seuraathan, ettei sähköpostiviesti ole mennyt roskapostilaatikkoon).

Pelastusalan päällystötutkinto (AMK) antaa valmiudet pelastus- ja turvallisuusalalla toimivan organisaation esimies- ja johtotehtäviin sekä vahvaa ja soveltavaa ammattiosaamista edellyttäviin vaativiin asiantuntijatehtäviin sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Tammikuussa alkava koulutus järjestetään monimuoto-opintoina. Pelastusopiston verkkosivulla on tietoa tutkinnosta ja siihen hakemisesta.

Lisätietoa haku- ja valintamenettelystä : peruskoulutus(at)pelastusopisto.fi tai opintosihteeri Pirjo Paldanius, p. 0295 453 490.

Poliisiammattikorkeakoulu Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen