Tutkimus ja kehittäminen hero

Tutkimus ja kehittäminen

Poliisiammattikorkeakoulu on Suomen ainoa poliisi­tutkimukseen erikoistunut korkeakoulu. Teemme soveltavaa tutkimus- ja kehitystyötä, joka palvelee poliisitoiminnan ja sisäisen turvallisuuden suunnittelua ja kehittämistä. Tuottamaamme tietoa hyödynnetään myös poliisikoulutuksessa.

Tässä osiossa voit tutustua TKI- eli tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaamme.

Poliisiammattikorkeakoulun tutkimusjulkaisujen kansia lähikuvassa.

Tutkimus ja kehittäminen uutisotsikko

Uutiset

Sisältöjulkaisija

null Uusi poliisitutkimuksen webinaari esittelee alan ajankohtaisia teemoja

Uusi poliisitutkimuksen webinaari esittelee alan ajankohtaisia teemoja

Julkaisuajankohta 7.2.2023 9.40
Uutinen

Poliisiammattikorkeakoulu tarjoaa helmikuusta 2023 alkaen kansainvälisen webinaarisarjan, jossa tutkijat ja muut asiantuntijat esittelevät tuoretta poliisialan tutkimusta.

Northern Police Research Webinar -tapahtumat kokoavat virtuaalisesti yhteen poliisialan tutkijoita, käytännön toimijoita ja muita asiasta kiinnostuneita.

– Ajatus webinaarisarjasta lähti meiltä Polamkista, ja saimme heti kansainvälisiä kollegoitamme mukaan ideoimaan tapaamisia ja niiden aiheita. Järjestäjäverkostossa on mukana poliisin ja poliisikoulutuksen organisaatioiden edustajia Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta, Islannista, Skotlannista ja Pohjois-Irlannista, kertoo Polamkin tutkimusjohtaja Vesa Muttilainen.

– Kevään aikana webinaaritapaamisten teemoja ovat muun muassa korruptio poliisissa, perheväkivalta ja tietojohtoinen poliisitoiminta. Webinaarin esiintyjät ovat vuorotellen eri maista, ja tapahtumakieli on englanti.

Webinaarisarjan käytännön järjestelyistä vastaavat Poliisiammattikorkeakoulu ja skotlantilainen Scottish Instutute for Policing Research (SIPR).

TKI-linjaukset banneri

Northern police research webinar banneri