Polamk korostaa omaa vastuuta koronaviruksen vastaisissa talkoissa

Julkaisuajankohta 9.10.2020 18.48
Uutinen

Poliisiammattikorkeakoulussa on poikkeuskevään jäljiltä käytössä lukuisia toimia, joiden avulla oppilaitoksen häiriötön toiminta pyritään turvaamaan muuttuvassa koronatilanteessa. Korkeakoulun syksyn toimintalinjaukset on koottu toimintasuunnitelmaan, jota tarkistettiin viimeksi kuluvalla viikolla.

Toimintasuunnitelma linjaa sitä, miten koulutus toteutetaan toistaiseksi ja miten kampusalueen tiloja voidaan käyttää. Linjausten ja ohjeistusten ytimenä on vähentää ihmisten määrää kampusalueella, ja sitä kautta minimoida tartuntariski. Toimintasuunnitelmassa myös korostetaan jokaisen henkilökohtaista vastuuta.

- Toiminta on järjestetty ja ohjeistettu siten, että polamkilaisten työskentely ja opiskelu on mahdollisimman turvallista. Jos tartuntoja kuitenkin ilmenee ja tilanne edellyttää kampuksen sulkemista, tarkoittaa se käytännössä poliisin valtakunnallisen koulutustoiminnan keskeyttämistä. Huomiota onkin kiinnitettävä omaan käyttäytymiseen niin Polamkissa kuin vapaa-ajallakin, toteaa rehtori Kimmo Himberg.

Polamk liittyi ammattikorkeakoulujen rehtorien ja opiskelijakuntien yhteiseen vetoomukseen, jolla muistutetaan opiskelijoita vastuullisesta käyttäytymisestä.

Poliisiammattikorkeakoulu Tampere