Poliisin päivänä 10.8. tapahtuu Poliisimuseolla

Julkaisuajankohta 27.6.2024 10.35
Uutinen

Valtakunnallista Poliisin päivää vietetään lauantaina 10.8.2024. Silloin Poliisiammattikorkeakouluun kuuluvassa Poliisimuseossa ja sen piha-alueella pääsee tutustumaan poliisin kalustoon ja toimintaan, kuten moottoripyöriin, poliisikoiriin ja ratsupoliisiin.

Tervetuloa Tampereen Hervantaan lauantaina 10.8. kello 12–17 jututtamaan poliiseja ja poliisiopiskelijoita sekä tutustumaan monenlaiseen kalustoon. Poliisimuseon ja sen edessä olevan parkkialueen täyttävät poliisin ajoneuvot ja esittelypisteet. Päivän aikana voit seurata esimerkiksi poliisikoiranäytöstä ja pelipoliisin striimiä. Paikalla on myös poliisihevosia! Lisäksi museossa järjestetään useita ilmaisia opastuksia Maijat ja möröt -näyttelyyn.

Luvassa on kivaa tekemistä koko perheelle – laita siis tapahtuma kalenteriisi jo nyt. Päivän tarkka ohjelma ja tiedot esittelypisteistä julkaistaan lähempänä tapahtumaa osoitteessa poliisimuseo.fi/tapahtumat. Tiedot muualla Suomessa järjestettävistä Poliisin päivän tapahtumista löytyvät verkosta osoitteesta poliisi.fi/poliisinpaiva.

Tapahtuman Tampereen Hervannassa järjestävät Poliisimuseo, Poliisiammattikorkeakoulu ja Sisä-Suomen poliisilaitos.

Etusivun uutinen Poliisiammattikorkeakoulu Poliisikoulutus Tampere