Tervetuloa tutustumaan Polamkiin verkkotapahtumassa 12.5.

Julkaisuajankohta 5.5.2021 16.26
Uutinen

Nyt on mahdollisuus kurkistaa Poliisiammattikorkeakoulun aitojen sisäpuolelle, kun avaamme ovemme virtuaalisesti toukokuun 12. päivä. Tapahtuma on tänä vuonna ensimmäistä kertaa kokonaan verkossa.

Polamk järjestää avoimet ovet verkossa 12.5.2021 kello 10–18. Live-lähetyksessä kello 10–11.30 studiovieraita haastattelevat opettaja, ylikonstaapeli Jussi Majanen ja poliisiopiskelija Mona Watkins. Lähetyksessä kuulet muun muassa rikostutkijan, moottoripyöräpoliisin ja poliisikoiranohjaajan näkökulmia poliisin työhön. Livelähetys tulee uusintana iltapäivällä.

Verkkotapahtuman virtuaalisissa huoneissa pääset keskustelemaan Polamkin henkilöstön ja opiskelijoiden kanssa muun muassa poliisikoulutukseen hakemisesta, opiskelijoiden arjesta ja poliisin työstä.  Näyttelytilassa voit koko päivän ajan tutustua itsenäisesti Polamkin tiloihin ja ihmisiin videoesittelyiden ja -haastattelujen kautta.

Tapahtuma on maksuton eikä edellytä ennakkoilmoittautumista. Tapahtuman verkkoalustalle vaaditaan kuitenkin kirjautuminen. Päivän ohjelma on verkkosivulla polamk.fi/polamk-tapahtumissa, ja tapahtumapäivänä sivulta löytyy myös linkki tapahtumaan.