Välkommen att bekanta dig med Polamk under webbevenemanget 12.5.

5.5.2021 16.26
Nyhet

Nu har du en möjlighet att kika in i Polisyrkeshögskolan, när vi virtuellt öppnar våra dörrar den 12 maj. Evenemanget sker i år för första gången helt och hållet på webben. 

Polamk håller öppna dörrar på webben 12.5.2021 klockan 10–18. Under Live-sändningen klockan 10–11.30 intervjuas studiogäster av lärare och överkonstapel Jussi Majanen och polisstuderande Mona Watkins. Under sändningen hör du bland annat en brottsutredares, en motorcykelpolis och en polishundförares synpunkter på polisens arbete. Livesändningen sänds en andra gång på eftermiddagen.

I webbevenemangets virtuella rum kan du diskutera med Polamks personal och studerande om bland annat att ansöka till polisutbildningen, studerandenas vardag och polisens arbete.  I utställningsutrymmet kan du under hela dagen självständigt bekanta dig med Polamks lokaler och människor via videopresentationer och intervjuer.

Evenemanget är avgiftsfritt och förutsätter ingen förhandsanmälan. Det krävs dock att du loggar in dig på evenemangets webbplattform. Programmet finns på webbsidan polamk.fi/polamk-tapahtumissa (på finska). Länk till evenemanget kommer att finnas på webbsidan polamk.fi/sv/polamk-pa-evenemang på evenemangsdagen. 

En del av programmet är på svenska.

Polisutbildning Polisyrkeshögskolan Tampere
Polisyrkeshögskolan
antagning av studerande
polishögskolor
utbildning