Tutustu poliisikoulutukseen Poliisin päivässä 26.8.

Julkaisuajankohta 3.8.2023 12.55
Uutinen

Poliisiammattikorkeakoulu on mukana Poliisin päivän tapahtumissa eri puolilla Suomea lauantaina 26.8., ja kerromme koulutuksesta ja poliisin työstä myös somessa.

Poliisiopiskelijoita on useiden paikkakuntien Poliisin päivän tapahtumissa kertomassa poliisikoulutuksesta ja opiskelusta. Lisäksi voit jututtaa Polamkin henkilöstöä Helsingin poliisilaitoksen tapahtumassa Stoan aukiolla ja Sisä-Suomen poliisilaitoksen tapahtumassa Sorin aukiolla Tampereella.

Poliisikoulutukseen ja uramahdollisuuksiin voi päivän aikana tutustua myös verkossa. Poliisiammattikorkeakoulun Instagram-tilillä äänessä on muun muassa Konstaapeli Daniel. 

Poliisimuseossa ilmaisia opastuksia

Poliisiammattikorkeakoulun yhteydessä sijaitseva Poliisimuseo on auki Poliisin päivänä kello 12–17. 

Suosittuun Väritetty totuus – Taiderikoksia Suomessa -erikoisnäyttelyyn järjestetään Poliisin päivänä kaksi ilmaista opastusta. Opastukset alkavat kello 13 ja kello 15. Katso lisätiedot ja ohjeet ilmoittautumiseen Poliisimuseon verkkosivuilta.

Tarkemmat tiedot Poliisin päivän paikallisista tapahtumista, aikatauluista ja sisällöstä on koottu poliisin verkkopalveluun osoitteeseen poliisi.fi/poliisinpaiva. Sosiaalisessa mediassa tapahtumat löytää tunnisteilla #PoliisinPäivä ja #PolisensDag.  

Poliisiammattikorkeakoulu Poliisikoulutus Poliisin ennaltaestävä toiminta Tampere