Vill du bli polis? Haku ruotsinkieliseen poliisikoulutukseen alkaa 16.5.

Julkaisuajankohta 16.5.2023 10.00
Uutinen

Poliisiammattikorkeakoulu etsii uusia opiskelijoita elokuussa 2024 alkavaan ruotsinkieliseen poliisikoulutukseen. Hakujakso polis (YH) -tutkintoon alkaa 16. toukokuuta ja päättyy 14. elokuuta.

Polamk ei ole mukana yhteishaussa, vaan poliisikoulutukseen on omat hakuajat ja oma hakujärjestelmä. Suomenkielisessä koulutuksessa aloittaa uusi ryhmä yleensä tammikuussa, maaliskuussa, elokuussa ja lokakuussa. Ruotsinkielinen poliisi (AMK) -koulutus alkaa 1,5 vuoden välein, ja siihen on oma hakunsa. Suomen- ja ruotsinkielinen koulutus noudattavat samaa opetussuunnitelmaa.

Huomaathan, että jos haet elokuussa 2024 alkavaan ruotsinkieliseen koulutukseen, et voi myöhemmin hakea suomenkieliseen koulutukseen, joka alkaa elokuussa 2024.

Parhaillaan on meneillään myös hakujakso suomenkieliseen koulutukseen, joka alkaa tammikuussa 2023. Hakujakso tähän suomenkieliseen poliisi (AMK) -koulutukseen päättyy 5.6.2023.

Verkkosivuillamme tietoa hakijoille

Olemme koonneet poliisikoulutukseen ja siihen hakemiseen liittyvät tiedot osoitteeseen polamk.fi/poliisiksi-amk. Verkkosivuilla voit tutustua esimerkiksi hakuvaatimuksiin ja valintakokeeseen. Sivuilta löytyvät myös valintakoekirja ja esimerkit kirjallisen kokeen tehtävästä sekä videot fyysisestä testistä.

Lisätietoa hakemisesta ja opiskelijavalinnoista: [email protected]

Poliisiammattikorkeakoulu Poliisikoulutus Tampere