Navigointivalikko

Asuminen sisältö

Asuminen

Kampusalueellamme on opiskelija-asuntoja, joita vuokraamme vain poliisiopiskelijoille. Polamkin opiskelija-asunnot sijaitsevat kerrostaloissa ja ovat soluasuntoja.

Asunnon vuokra on 298 euroa kuukaudessa. Vuokra sisältää sähkön, lämmityksen ja vesimaksun sekä internetyhteyden.

Polamkin opiskelija-asuntolakerrostaloja talvimaisemassa.

Millainen opiskelija-asunto on?

Jokaisella asukkaalla on soluasunnossa käytössään yhteisten tilojen lisäksi oma huone. Noin 11 neliön huone on valmiiksi kalustettu (vuode, työtaso, kaksi tuolia ja kaappitilaa). Yhteisiä tiloja solussa ovat kalustettu keittiö (ilman astioita) ja oleskelutila. Talon ylimmässä kerroksessa on saunatila. Kampusalueella on asukkaiden käytössä maksuton pesula ja ulkovälinevarasto.

Osassa vuokra-asuntoja ja Polamkin kampusta (esimerkiksi kirjastossa) on käytössä langaton lähiverkko (WLAN) tai langallinen verkkoyhteys, joita opiskelijat voivat käyttää. 

Opiskelija-asuntojen yhteydessä ei ole parkkipaikkoja. Asukkaat pysäköivät Polamkin opiskelijoiden yhteiselle parkkialueelle.

Kampusalueella ei ole perheasuntoja eikä mahdollisuutta pitää lemmikkieläimiä. Vuokralaiset eivät saa ottaa alivuokralaista.

Huomaathan, että Polamkin kampus on suljettu alue. Vierailijat asunnoissa ovat sallittuja, mutta aina asunnon haltijan vastuulla.

Miten vuokraan asunnon kampukselta?

Voit varata asunnon Polamkin asuntotoimistosta ([email protected]), kun olet saanut ehdollisen valintapäätöksen. Asuntoja vapautuu uusille opiskelijoille rajallinen määrä. Jaamme asunnot varausjärjestyksessä.

Muuttopäivästä ilmoitamme asunnon saajille erikseen. Muuttopäivänä ilmoittaudu ensin valvomoon, joka sijaitsee Polamkin pääsisäänkäynnin aulassa (Vaajakatu 2).

Ottamalla vastaan Polamkin tarjoaman asunnon sitoudut vuokrasopimuksen ehtoihin. Varsinainen vuokrasopimus allekirjoitetaan viimeistään opintojen ensimmäisen viikon aikana. Vakuusmaksun pitää olla maksettuna avaamallesi vakuusmaksutilille viimeistään, kun vuokrasopimus allekirjoitetaan.

Voinko asua kampuksen ulkopuolella?

Poliisiopiskelijat voivat asua Polamkin kampuksen ulkopuolella.

Tampereella toimii useita vuokrauspalvelutoimijoita, kuten Tampereen seudun opiskelija-asuntosäätiö TOAS, Pirkan opiskelija-asunnot ja Opiskelijan Tampere.

Tampereen seudun opiskelija-asuntosäätiön verkkosivut

Pirkan opiskelija-asuntojen verkkosivut

Opiskelijan Tampereen verkkosivut