Navigointivalikko

Polamk tapahtumissa

Polamk messuilla ja tapahtumissa

Tule tapaamaan polamkilaisia ja kuulemaan poliisin työstä, poliisikoulutuksesta ja siihen hakemisesta sekä alan historiasta ja tutkimuksesta!

Poliisit juttelevat messukävijöiden kanssa.

Olemme mukana näissä tapahtumissa syksyllä 2021:

Napapiiri-Jukola 21.–22.8.2021

Vuosittain järjestettävä kansainvälinen viestisuunnistuskilpailu Jukola pidetään tänä vuonna Rovaniemellä Mäntyvaaran alueella. Polamk on tapahtuman kisakeskuksessa mukana yhdessä Lapin poliisilaitoksen kanssa.

Napapiiri-Jukola 2021 -tapahtuman verkkosivuille

Kyberrikollisuus-webinaarisarja 3.–24.11.2021

Polamk ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) järjestävät marraskuussa neliosaisen Kyberrikollisuus-webinaarisarjan, joka keskittyy kyberrikollisuuden ilmiöihin ja ajankohtaisiin trendeihin. Jokaisessa webinaarissa on mukana eri asiantuntijoita keskustelemassa valitusta aiheesta. Maksuton webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. 

Webinaarisarja on osa kyberrikostorjunnan kehittämiseen tähtäävää CYBERDI-hanketta, jossa myös Polamk on mukana.

Ilmoittaudu mukaan CYBERDI-hankkeen verkkosivuilla. 

Studia-messut 23.–24.11.2021

Suomen suurin opiskelijatapahtuma järjestetään Helsingin messukeskuksessa marraskuun lopussa. Polamkilla on messuilla kaksi osastoa, joilla esitellään niin poliisin työtä ja kalustoa kuin koulutusta sekä haku- ja valintaprosessiakin. Tervetuloa jututtamaan meitä ja esittämään kiperiä kysymyksiä! Vastaamassa osastolla on sekä Polamkin opiskelijoita että henkilöstöä.

Studia-messujen verkkosivuille

Virkapukuinen poliisiopiskelija neuvoo messukävijöitä rikostutkintatehtävässä. Valkoisiin haalareihin pukeutuneet tehtävän suorittajat etsivät henkilöautosta vihjeitä.

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle infolaatikko

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle?

Otamme ryhmiä vierailulle sekä teemme vierailuja oppilaitoksiin ja tapahtumiin. Voit tiedustella vierailumahdollisuutta täyttämällä lomakkeen.

Täytä vierailupyyntölomake Webropolissa

Polamk tapahtumissa infolaatikko

Tutustu myös seminaarisivustoon

Järjestämme kampuksellamme Hervannan johtamisaamut -tapahtumia ja muita tilaisuuksia, jotka ovat avoinna myös poliisin ulkopuolisille henkilöille.

Löydät tietoa näistä tilaisuuksista erilliseltä seminaarisivustolta osoitteesta seminaarit.polamk.fi.

Siirry seminaarisivustoon