Murupolku

Navigointivalikko

Polamk messuilla ja tapahtumissa

Polamk messuilla ja tapahtumissa

Tule tapaamaan polamkilaisia ja kuulemaan poliisin työstä, poliisikoulutuksesta ja siihen hakemisesta sekä alan historiasta ja tutkimuksesta!

Poliisit juttelevat messukävijöiden kanssa.

Olemme alkuvuoden 2023 aikana mukana seuraavissa tapahtumissa:

Opinlakeus-messut

Opinlakeus-koulutusmessut järjestetään Seinäjoki Areenalla 18.–19.1.2023. Polamk on tapahtumassa mukana yhdessä Pohjanmaan poliisilaitoksen kanssa. Tule jututtamaan harjoittelijoita ja kokeneita konkareita poliisin työstä ja koulutuksesta!

Opinlakeuden verkkosivuille

Edu+Job -messut

Edu+Job on koulutus ja rekrytointitapahtuma, joka järjestetään vuonna 2023 Kokkolassa 30.1. ja Vaasassa 2.2. Polamk on mukana molemmissa tapahtumissa yhdessä Pohjanmaan poliisilaitoksen kanssa.

Edu+Jobin verkkosivuille

MP23-moottoripyörämessut

Suomen suurin moottoripyörätapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 3.–5.2. Poliisilla on vahva edustus messuilla: Mukana on moottoripyöriä ja poliiseja usean poliisilaitoksen alueelta ja Poliisiammattikorkeakoulusta. Kaluston lisäksi voit tutustua messuilla niin poliisin työhön, koulutukseen hakeutumiseen ja opiskeluun.

MP23-messujen verkkosivuille

Kevään ja kesän tapahtumat päivitetään tälle sivulle myöhemmin.
 

Virkapukuinen poliisiopiskelija neuvoo messukävijöitä rikostutkintatehtävässä. Valkoisiin haalareihin pukeutuneet tehtävän suorittajat etsivät henkilöautosta vihjeitä.

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle infolaatikko

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle?

Otamme ryhmiä vierailulle sekä teemme vierailuja oppilaitoksiin ja tapahtumiin. Voit tiedustella vierailumahdollisuutta täyttämällä lomakkeen.

Täytä vierailupyyntölomake Webropolissa