Murupolku

Navigointivalikko

Polamk messuilla ja tapahtumissa

Polamk messuilla ja tapahtumissa

Tule tapaamaan polamkilaisia ja kuulemaan poliisin työstä, poliisikoulutuksesta ja siihen hakemisesta sekä alan historiasta ja tutkimuksesta! Tältä sivulta näet alkuvuoden 2024 tapahtumat. Listaa täydennetään vuoden edetessä.

Poliisit juttelevat messukävijöiden kanssa.

Opinlakeus 

Opinlakeus -koulutusmessut järjestetään Seinäjoki Areenalla 17.–18.1.2024. Polamk on tapahtumassa mukana yhdessä Pohjanmaan poliisilaitoksen kanssa. Tule jututtamaan harjoittelijoita ja kokeneita konkareita poliisin työstä ja koulutuksesta!

Opinlakeuden verkkosivuille

Tiedon valoa 

Tiedon valoa – tiedetapahtuma järjestetään Tampere-talossa 27.1.2024. Polamkilla on tapahtumassa sekä lavaesitys että esittelypiste.

Ylikomisario Olavi Kujanpää ja tutkija Pirjo Jukarainen esiintyvät klo 11 pienessä salissa otsikolla Rakennetaanko yhdessä virtuaalinen poliisi – uusilla innovaatioilla entistä parempia poliisipalveluita? Esityksessä kerrotaan, miten digitalisaatiota hyödynnetään poliisin koulutuksessa ja työssä, ja millaisia innovaatioita ja ratkaisuja on kehitetty yhdessä kansalaisten kanssa.

Poliisiammattikorkeakoulun esittelypisteellä pääset keskustelemaan digimaailmoista ja niiden haasteista somepoliisien kanssa. Konstaapelit Daniel Kalejaiye ja Minttu Pihlas päivystävät pisteellä klo 12-14.

Tiedon valoa -tapahtuman verkkosivuille

Edu + Job 

Edu+Job koulutus- ja rekrytointitapahtuma järjestetään Kokkolan Kampushallissa 30.1. 2024. Tapahtumassa pääset jututtamaan Polamkin opettajia sekä Pohjanmaan poliisilaitoksen harjoittelijoita ja konstaapeleja – suomeksi ja ruotsiksi!

Edu+Jobin verkkosivuille

MP24 -moottoripyörämessut 

Suomen suurin moottoripyörätapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 2.–4.2.2024. Poliisilla on vahva edustus messuilla: Mukana on moottoripyöriä ja poliiseja usean poliisilaitoksen alueelta ja Poliisiammattikorkeakoulusta. Kaluston lisäksi voit tutustua messuilla niin poliisin työhön kuin koulutukseen hakeutumiseen ja opiskeluun!

MP24 -messujen verkkosivuille

Opopäivät 

Opinto-ohjaajille suunnatut Opopäivät pidetään tänä vuonna Rovaniemellä helmikuun 8.–10. Opojen kanssa pohjoisessa nähdään!

Opopäivien verkkosivuille

Virkapukuinen poliisiopiskelija neuvoo messukävijöitä rikostutkintatehtävässä. Valkoisiin haalareihin pukeutuneet tehtävän suorittajat etsivät henkilöautosta vihjeitä.

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle infolaatikko

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle?

Otamme ryhmiä vierailulle sekä teemme vierailuja oppilaitoksiin ja tapahtumiin. Voit tiedustella vierailumahdollisuutta täyttämällä lomakkeen.

Täytä vierailupyyntölomake Webropolissa