Murupolku

Navigointivalikko

Polamk messuilla ja tapahtumissa

Polamk messuilla ja tapahtumissa

Tule tapaamaan polamkilaisia ja kuulemaan poliisin työstä, poliisikoulutuksesta ja siihen hakemisesta sekä alan historiasta ja tutkimuksesta! Tältä sivulta näet vuoden 2023 tulevat tapahtumat. Listaa täydennetään vuoden edetessä.

Poliisit juttelevat messukävijöiden kanssa.

Tiedosta ja teknologiasta avaimia turvalliseen tulevaisuuteen - Valtakunnallinen turvallisuustapahtuma 2023

Vuoden 2023 valtakunnallinen turvallisuustapahtuma järjestetään Seinäjoella 25.–26. toukokuuta. Turvallisuustapahtuman teemana on tänä vuonna tutkimustieto ja teknologia. Polamkilaisia voit tavata tapahtumassa esittelemässä tutkimus- ja kehittämistoimintaamme.

Turvallisuustapahtuman verkkosivuille

SuomiAreena

Suomen suurin yhteiskunnallinen tapahtuma SuomiAreena järjestetään Porissa 27.–30.6.2023. Polamkilaisia voit käydä jututtamassa kansalaistorilla koko tapahtuman ajan! Olemme tapahtumassa mukana yhdessä Poliisihallituksen ja Lounais-Suomen poliisin kanssa.

SuomiAreenan verkkosivuille

Poliisin päivä

Valtakunnallinen poliisin päivä järjestetään ympäri Suomen 26.8.2023. Polamkin opiskelijoita on mukana eri poliisilaitosten tapahtumissa. Tarkemmat tapahtumapaikat ja -aikataulut julkaistaan myöhemmin.

Studia

Suomen suurin opiskelijatapahtuma Studia pidetään Helsingin Messukeskuksessa 27.–28.11.2023. Polamk on tuttuun tapaan tapahtumassa mukana isolla joukolla. Osallistumme messuille yhdessä Helsingin poliisilaitoksen kanssa. Kahdella messuosastollamme pääset tutustumaan niin poliisiksi opiskeluun, poliisin työhön kuin kalustoonkin.

Studia-messujen verkkosivuille

 

Virkapukuinen poliisiopiskelija neuvoo messukävijöitä rikostutkintatehtävässä. Valkoisiin haalareihin pukeutuneet tehtävän suorittajat etsivät henkilöautosta vihjeitä.

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle infolaatikko

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle?

Otamme ryhmiä vierailulle sekä teemme vierailuja oppilaitoksiin ja tapahtumiin. Voit tiedustella vierailumahdollisuutta täyttämällä lomakkeen.

Täytä vierailupyyntölomake Webropolissa