Navigointivalikko

Polamk tapahtumissa

Polamk messuilla ja tapahtumissa

Tule tapaamaan polamkilaisia ja kuulemaan poliisin työstä, poliisikoulutuksesta ja siihen hakemisesta sekä alan historiasta ja tutkimuksesta!

Poliisit juttelevat messukävijöiden kanssa.

 

Polamkin avoimet ovet -virtuaalitapahtuma 12.5.

Historian ensimmäisessä virtuaalisessa Polamkin avoimet ovet -tapahtumassa pääset kurkistamaan Poliisiammattikorkeakoulun seinien sisäpuolelle, luokkatiloihin, liikuntahalliin ja harjoituskaupunkiin. Voit seurata live-lähetystä ja mielenkiintoisia keskusteluja Polamkin studiosta sekä tutustua omaan tahtiin virtuaaliympäristössä poliisikoulutuksen ja poliisin työn moniin puoliin. Poliisiopiskelijoita ja Polamkin henkilöstöä on jututettavana paikalla koko päivän!

Löydät linkin virtuaalitapahtumaan tältä sivulta myöhemmin.

Muut vuoden 2021 tapahtumatiedot päivitämme tälle sivulle myöhemmin koronavirustilanteen takia.

Virkapukuinen poliisiopiskelija neuvoo messukävijöitä rikostutkintatehtävässä. Valkoisiin haalareihin pukeutuneet tehtävän suorittajat etsivät henkilöautosta vihjeitä.

 

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle infolaatikko

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle?

Otamme ryhmiä vierailulle sekä teemme vierailuja oppilaitoksiin ja tapahtumiin. Voit tiedustella vierailumahdollisuutta täyttämällä lomakkeen.

Täytä vierailupyyntölomake Webropolissa

Polamk tapahtumissa infolaatikko

Tutustu myös seminaarisivustoon

Järjestämme kampuksellamme Hervannan johtamisaamut -tapahtumia ja muita tilaisuuksia, jotka ovat avoinna myös poliisin ulkopuolisille henkilöille.

Löydät tietoa näistä tilaisuuksista erilliseltä seminaarisivustolta osoitteesta seminaarit.polamk.fi.

Siirry seminaarisivustoon