Navigointivalikko

Polamk tapahtumissa

Polamk messuilla ja tapahtumissa

Tule tapaamaan polamkilaisia ja kuulemaan poliisin työstä, poliisikoulutuksesta ja siihen hakemisesta sekä alan historiasta ja tutkimuksesta!

Poliisit juttelevat messukävijöiden kanssa.

 

Polamkin avoimet ovet -virtuaalitapahtuma 12.5.

Historian ensimmäisessä virtuaalisessa Polamkin avoimet ovet -tapahtumassa pääset kurkistamaan Poliisiammattikorkeakoulun seinien sisäpuolelle, luokkatiloihin, liikuntahalliin ja harjoituskaupunkiin. Voit seurata live-lähetystä ja mielenkiintoisia keskusteluja Polamkin studiosta sekä tutustua omaan tahtiin virtuaaliympäristössä poliisikoulutuksen ja poliisin työn moniin puoliin. Poliisiopiskelijoita ja Polamkin henkilöstöä on jututettavana paikalla koko päivän!

Virtuaalitapahtumaan osallistuminen vaatii kirjautumisen, jossa syötät nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä omavalintaisen salasanan tai voit käyttää esimerkiksi Google-tilisi kirjautumistietoja. Voit kirjautua jo ennen tapahtuman alkamista. 

Osallistu Polamkin avoimet ovet -tapahtumaan 

Tapahtumapäivän ohjelma kello 10–18

Lähetys päälavalta suorana lähetyksenä kello 10–11.30 ja uusintana kello 15–16.30:

  • Katsaus poliisin ammattiin: haastateltavina rikostutkija, ennalta estävän toiminnan konstaapeli ja moottoripyöräpoliisi
  • Poliisikoulutuksen esittely: vieraita Hervannan kampukselta ja poliisikoiralaitokselta
  • Hakuprosessin esittely: poliisiopiskelijat kertovat hakemisesta ja valintakokeista

Expo-alueella voit tutustua videoihin omaan tahtiisi koko päivän ajan.

Sessions-alueen huoneissa on päivän aikana opiskelijoita ja henkilöstöä esittelemässä poliisikoulutusta ja poliisin työtä sekä vastaamassa kysymyksiin alla olevassa ohjelmassa kerrotun aikataulun mukaisesti. Huoneet ovat auki koko päivän ja ohjelmien välissä voit käydä juttelemassa chatissa opiskelijoidemme ja henkilöstömme kanssa.

Tutustu tapahtumapäivän ohjelmaan tarkemmin

Muut vuoden 2021 tapahtumatiedot päivitämme tälle sivulle myöhemmin koronavirustilanteen takia.

Virkapukuinen poliisiopiskelija neuvoo messukävijöitä rikostutkintatehtävässä. Valkoisiin haalareihin pukeutuneet tehtävän suorittajat etsivät henkilöautosta vihjeitä.

 

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle infolaatikko

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle?

Otamme ryhmiä vierailulle sekä teemme vierailuja oppilaitoksiin ja tapahtumiin. Voit tiedustella vierailumahdollisuutta täyttämällä lomakkeen.

Täytä vierailupyyntölomake Webropolissa

Polamk tapahtumissa infolaatikko

Tutustu myös seminaarisivustoon

Järjestämme kampuksellamme Hervannan johtamisaamut -tapahtumia ja muita tilaisuuksia, jotka ovat avoinna myös poliisin ulkopuolisille henkilöille.

Löydät tietoa näistä tilaisuuksista erilliseltä seminaarisivustolta osoitteesta seminaarit.polamk.fi.

Siirry seminaarisivustoon