Murupolku

Navigointivalikko

Polamk messuilla ja tapahtumissa

Polamk messuilla ja tapahtumissa

Tule tapaamaan polamkilaisia ja kuulemaan poliisin työstä, poliisikoulutuksesta ja siihen hakemisesta sekä alan historiasta ja tutkimuksesta!

Poliisit juttelevat messukävijöiden kanssa.

Olemme loppuvuoden 2022 aikana mukana seuraavissa tapahtumissa:

Rekry, työelämä & koulutus -messut

Rekry, työelämä & koulutus -messut järjestetään eri paikkakunnilla syksyllä 2022. Polamk osallistuu tapahtumiin Kuopiossa 13.9. yhdessä Itä-Suomen poliisilaitoksen kanssa sekä Kouvolassa 15.9. yhdessä Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen kanssa. Tule jututtamaan harjoittelijoita ja kokeneempia konstaapeleja poliisin työstä ja koulutuksesta!

Rekry, työelämä & koulutus -tapahtuman verkkosivut

Kokonaisturvallisuusmessut 7.–8.10.2022

Kokonaisturvallisuusmessut tuo esiin kokonaisturvallisuuden eri näkökulmia niin kansalaisille, järjestöille kuin elinkeinoelämän toimijoille ja viranomaisille. Tämän vuoden teemana messuilla on kyberturvallisuus ja poikkeusoloihin varautuminen.

Polamkin henkilöstö ja opiskelijat esittelevät messuilla poliisin työtä ja koulutusta yhdessä Keskusrikospoliisin ja Sisä-Suomen poliisilaitoksen kanssa. 

Kokonaisturvallisuus 2022 -tapahtuman verkkosivut

Studia-messut 23.–24.11.2022

Suomen suurin opiskelijatapahtuma Studia-messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. Polamk on messuilla mukana isolla kokoonpanolla: kahdella messuosastollamme voit tavata niin Polamkin opiskelijoita ja henkilöstöä kuin Helsingin poliisilaitoksen konstaapelejakin. Osastoillamme pääset myös tutustumaan poliisin kalustoon ja testaamaan, olisiko sinä poliisiaineista!

Studian verkkosivuille

Virkapukuinen poliisiopiskelija neuvoo messukävijöitä rikostutkintatehtävässä. Valkoisiin haalareihin pukeutuneet tehtävän suorittajat etsivät henkilöautosta vihjeitä.

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle infolaatikko

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle?

Otamme ryhmiä vierailulle sekä teemme vierailuja oppilaitoksiin ja tapahtumiin. Voit tiedustella vierailumahdollisuutta täyttämällä lomakkeen.

Täytä vierailupyyntölomake Webropolissa