Navigointivalikko

Polamk tapahtumissa

Polamk messuilla ja tapahtumissa

Tule tapaamaan polamkilaisia ja kuulemaan poliisin työstä, poliisikoulutuksesta ja siihen hakemisesta sekä alan historiasta ja tutkimuksesta!

Poliisit juttelevat messukävijöiden kanssa.

 

Olimme loppuvuonna 2020 mukana seuraavissa tapahtumissa:

Haavi − digitaaliset koulutusmessut 17.–18.11.2020

Studentum.fi:n Haavi-messuilla kävijät pääsevät seikkailemaan 3D-messuympäristössä, tutustumaan oppilaitoksiin ja chattaamaan messuedustajien kanssa. Polamkin chatissa voit jututtaa Polamkin opiskelijoita ja henkilöstöä. Webinaaripaikalla saa ensiesityksensä myös Polamkin uusi esittelyvideo, jota esitetään kolme kertaa päivän aikana.

Haavi-tapahtuman verkkosivut

Studia-messut 25.–26.11.2020

Suomen suurin opiskelijatapahtuma Studia-messut järjestetään tänä vuonna verkossa. Polamkilla on tapahtumassa näytteilleasettajasivu, jonne on koottu tietoa Polamkiin hakemisesta, valinnoista ja koulutuksesta. Kävijät voivat ottaa chatissa yhteyden Polamkin messuedustajiin, ja Polamkilla on messuilla molempina päivinä ohjelma-aikaa, jolloin esitetään uusi messuvideo ja haastatellaan opiskelijoita.

Studian verkkosivut

Vuoden 2021 tapahtumatiedot päivitetään vallitsevan koronavirustilanteen takia myöhemmin.

Virkapukuinen poliisiopiskelija neuvoo messukävijöitä rikostutkintatehtävässä. Valkoisiin haalareihin pukeutuneet tehtävän suorittajat etsivät henkilöautosta vihjeitä.

 

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle infolaatikko

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle?

Otamme ryhmiä vierailulle sekä teemme vierailuja oppilaitoksiin ja tapahtumiin. Voit tiedustella vierailumahdollisuutta täyttämällä lomakkeen.

Täytä vierailupyyntölomake Webropolissa

Polamk tapahtumissa infolaatikko

Tutustu myös seminaarisivustoon

Järjestämme kampuksellamme Hervannan johtamisaamut -tapahtumia ja muita tilaisuuksia, jotka ovat avoinna myös poliisin ulkopuolisille henkilöille. 

Löydät tietoa näistä tilaisuuksista erilliseltä seminaarisivustolta osoitteesta seminaarit.polamk.fi.

Siirry seminaarisivustoon