Länkstig

Navigeringsmeny

Polamk tapahtumissa ruotsi

Polamk på mässor och evenemang

Kom och träffa människor från Polisyrkeshögskolan och höra om polisarbetet, polisutbildningen och ansökan till den samt branschens historia och forskning! Här kan du kolla vilka tillställningar som bekräftats för 2023. Listan fylls på under året.

 Poliserna diskuterar med mässbesökarna.

Erämessut

Karelens Erämessut ordnas i Imatra 16-18.6.2023. Polamk deltar i evenemanget tillsammans med Sydöstra Finlands polisinrättning. Vid vår avdelning finns det kunnande från många olika sektorer av polisarbetet, bl.a. båtpolisverksamheten – välkommen att fråga någonting av oss eller diskutera! Polisstuderandena presenterar polisutbildningen och ger tips på hur man söker sig till branschen.

Webbsidan för Erämessut  (på finska)

SuomiAreena

Finlands största samhälleliga tillställning SuomiAreena ordnas i Björneborg den 27-30.6.2023. Vid medborgartorget kan man komma och snacka med Polamk-typer under hela evenemanget! Vi deltar i tillställningen tillsammans med Polisstyrelsen och Sydvästra Finlands polisinrättnings polis-praktikanter.

Webbsidan för SuomiAreena

Tomatkarnevalen

I Närpes ordnas Tomatkarnevalen den 5-8.7.2023. Bland försäljare och folkvimlet på marknaden kan ni även hitta Polisyrkeshögskolans tält. Vi är där för att berätta om ansökningen till och studierna på Polamk samt polisyrket i största allmänhet. Kom gärna och diskutera med oss! Vi är på plats den 7-8.7.

Websidan för Tomatkarnevalen

Polisens dag

Polisens dag är ett nationellt evenemang som ordnas runt om i Finland den 26.8.2023. Polamks studeranden är med vid olika polisinrättningars tillställningar. 

Websidan för Polisens dag

Studia

Finlands största studeranderekryteringsevenemang Studia hålls i Helsingfors Mässcentrum den 27–28.11.2023. Polamk är sedvanligt med på evenemanget med ett stort gäng. Vi deltar i mässan tillsammans med Helsingfors polisinrättning. På våra två mässavdelningar kan du bekanta dig med hur det är att studera till polis, jobba som polis och också med polisens utrustning. 

Studia-mässans webbsidor (på finska)
 

En polisstuderande i tjänsteuniform tillråder mässbesökarna i en brottsutredningsuppgift. De som utför uppgiften klär sig i vita overaller och söker ledtrådar från en personbil.

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle ruotsi

Vill du besöka campus med din grupp?

Vi tar emot gruppbesök och gör besök på läroanstalter och evenemang. Du kan informera dig om möjligheten att besöka genom att fylla i blanketten.

Fyll i blanketten för besöksbegäran i Webropol