Länkstig

Navigeringsmeny

Polamk tapahtumissa ruotsi

Polamk på mässor och evenemang

Kom och träffa människor från Polisyrkeshögskolan och höra om polisarbetet, polisutbildningen och ansökan till den samt branschens historia och forskning!

 Poliserna diskuterar med mässbesökarna.

 

Polamks virtuella öppna dörrar -händelse 12.5.

I det första virtuella Öppna dörrar -evenemanget i historien kan du ta en titt inuti väggarna på Polisyrkeshögskolan, klassrummen, idrottshallen och övningsområdet. Du kan följa direktsändningen och intressanta samtal om Polams studio samt lära känna de många aspekterna av polisutbildning och polisarbete i din egen takt i en virtuell miljö. Du kan chatta med polisstuderande och Polamk-personal under hela dagen!

En del av programmet är på svenska. Programmet finns på webbsidan polamk.fi/polamk-tapahtumissa (på finska). 

Du kan delta i evenemanget via denna länk.

Övrig händelsedata för 2021 kommer att uppdateras på den här sidan senare på grund av coronavirussituationen.

En polisstuderande i tjänsteuniform tillråder mässbesökarna i en brottsutredningsuppgift. De som utför uppgiften klär sig i vita overaller och söker ledtrådar från en personbil.

 

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle ruotsi

Vill du besöka campus med din grupp?

Vi tar emot gruppbesök och gör besök på läroanstalter och evenemang. Du kan informera dig om möjligheten att besöka genom att fylla i blanketten.

Fyll i blanketten för besöksbegäran i Webropol

Polamk tapahtumissa infolaatikko ruotsi

Bekanta dig även med webbplatsen för seminarier

På vårt campus ordnar vi ledningsmorgnarna i Hervanta -evenemang och andra tillställningar som är öppna även för personer utanför polisen.

Du hittar information om dessa tillställningar på en skild webbplats för seminarier på adressen seminaarit.polamk.fi. Webbplatsen är huvudsakligen på finska.

Gå till webbplatsen för seminarier