Länkstig

Navigeringsmeny

Polamk tapahtumissa ruotsi

Polamk på mässor och evenemang

Kom och träffa människor från Polisyrkeshögskolan och höra om polisarbetet, polisutbildningen och ansökan till den samt branschens historia och forskning! Här kan du kolla vilka tillställningar som bekräftats för 2023. Listan fylls på under året.

 Poliserna diskuterar med mässbesökarna.

Tiedosta ja teknologiasta avaimia turvalliseen tulevaisuuteen – Ett nationellt säkerhetsevenemang 2023 

Det nationella säkerhetsevenemanget ordnas 2023 i Seinäjoki den 25–26 maj. Temat för säkerhetsevenemanget i år är forskningsdata och teknologi. Vi deltar i evenemanget genom att presentera vår forsknings- och utvecklingsverksamhet. 

Säkerhetsevenemangets webbsidor (på finska)

SuomiAreena

Finlands största samhälleliga tillställning SuomiAreena ordnas i Björneborg den 27-30.6.2023. Vid medborgartorget kan man komma och snacka med Polamk-typer under hela evenemanget! Vi deltar i tillställningen tillsammans med Polisstyrelsen och Sydvästra Finlands polisinrättnings polis-praktikanter.

Webbsidan för SuomiAreena

Polisens dag

Polisens dag är ett nationellt evenemang som ordnas runt om i Finland den 26.8.2023. Polamks studeranden är med vid olika polisinrättningars tillställningar. Noggrannare platser och tider för evenemanget publiceras senare.

Studia

Finlands största studeranderekryteringsevenemang Studia hålls i Helsingfors Mässcentrum den 27–28.11.2023. Polamk är sedvanligt med på evenemanget med ett stort gäng. Vi deltar i mässan tillsammans med Helsingfors polisinrättning. På våra två mässavdelningar kan du bekanta dig med hur det är att studera till polis, jobba som polis och också med polisens utrustning. 

Studia-mässans webbsidor (på finska)
 

En polisstuderande i tjänsteuniform tillråder mässbesökarna i en brottsutredningsuppgift. De som utför uppgiften klär sig i vita overaller och söker ledtrådar från en personbil.

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle ruotsi

Vill du besöka campus med din grupp?

Vi tar emot gruppbesök och gör besök på läroanstalter och evenemang. Du kan informera dig om möjligheten att besöka genom att fylla i blanketten.

Fyll i blanketten för besöksbegäran i Webropol