Länkstig

Navigeringsmeny

Polamk tapahtumissa ruotsi

Polamk på mässor och evenemang

Kom och träffa människor från Polisyrkeshögskolan och höra om polisarbetet, polisutbildningen och ansökan till den samt branschens historia och forskning!

 Poliserna diskuterar med mässbesökarna.

Drömmarnas motionsdag 10.5.2022

På tisdag 10.5 ordnas Drömmarnas motionsdag runt om i Finland. Polamk deltar i denna motionsfest på Pirkkala centralidrottsplan. I evenemanget deltar tillsammans över 30 verksamhetsaktörer. På Polamks punkt kan du snacka med våra studeranden och med polispersonal, bekanta dig med polisbilen och utföra olika idrottsmässiga uppgifter som hör till polisutbildningen. På evenemangsscenen presenterar våra studeranden ansökningsförfarandet till Polamk och hur utbildningen ser ut. 

Till webbsidan för drömmarnas motionsdag

Evenemanget Mästare 2022 16–19.5.2022 

I tävlingen Mästare 2022 som ordnas i Björneborg tävlar unga yrkesstuderanden om FM-medaljer i grenar som baserar sig på olika yrkesexamina. Förutom tävlingen så lockar evenemanget till sig många sakkunniga som jobbar inom olika yrkesutbildningar, och publik intresserad av yrkesutbildning.

Polamk är med i evenemanget under myndighetsdagen 17.5 tillsammans med Sydvästra Finlands Polisinrättning. Vi presenterar en del av polisens utrustning och publiken har en möjlighet att bekanta sig med polisens verksamhet på olika aktivitetspunkter. Man kan också komma och fråga av oss om hur man ska gå till väga för att bli polis och övrigt om utbildningen!

Till webbsidan för Mästare 2022

Power Cup 8–12.6.2022

Power Cup, ett stort evenemang inom volleyboll, ordnas detta år i Kauhava. Evenemanget samlar ihop tusentals barn och unga som håller på med volleyboll. Du kan träffa folk från Polamk under fyra dagar av evenemanget, på Power Tori-området, där vi presenterar polisutbildningen och -arbetet tillsammans med konstaplar från Österbottens Polisinrättning. 

Till webbsidan för Power Cup

En polisstuderande i tjänsteuniform tillråder mässbesökarna i en brottsutredningsuppgift. De som utför uppgiften klär sig i vita overaller och söker ledtrådar från en personbil.

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle ruotsi

Vill du besöka campus med din grupp?

Vi tar emot gruppbesök och gör besök på läroanstalter och evenemang. Du kan informera dig om möjligheten att besöka genom att fylla i blanketten.

Fyll i blanketten för besöksbegäran i Webropol