Länkstig

Navigeringsmeny

Polamk tapahtumissa ruotsi

Polamk på mässor och evenemang

Kom och träffa människor från Polisyrkeshögskolan och höra om polisarbetet, polisutbildningen och ansökan till den samt branschens historia och forskning! Under resterande delen av 2024 kommer vi att delta i bland annat följande evenemang. Listan uppdateras allt eftersom året fortskrider.

 Poliserna diskuterar med mässbesökarna.

Polisens dag 10.8.2024

Välkommen att prata med poliser och polisstuderande samt bekanta dig med många slags materiel – du får även träffa polishundar och -hästar! Trevliga aktiviteter för hela familjen!

Evenemanget ordnas av Polisyrkeshögskolan, Polismuseet och Polisinrättningen i Inre Finland.

Mer information om programmet och tidtabeller: poliisimuseo.fi/sv/evenemang

Säkerhetsmässan Kokonaisturvallisuusmessut

Säkerhetsmässan Kokonaisturvallisuusmessut 2024 kommer att hållas i Joensuu Areena den 4-5 oktober. Polishögskolan deltar på mässan tillsammans med Östra Finlands polisinrättning och Centralkriminalpolisen. Mer detaljer om mässans program kommer under hösten.

Webbsidorna för Kokonaisturvallisuusmessut (på finska)

Studia-mässan

Finlands största studie- och karriärmässa Studia anordnas igen den 26-27 november. Polamk deltar i evenemanget med en stor grupp personal och studerande och en monter. Du får möjligheten att diskutera med Polamks personal och studerande samt med personal från Helsingforspolisen och Centralkriminalpolisen. Du får även möjligheten att delta i olika aktiviteter som ordnas. Mer detaljer om mässans program kommer under hösten.

Webbsidan för Studia

En polisstuderande i tjänsteuniform tillråder mässbesökarna i en brottsutredningsuppgift. De som utför uppgiften klär sig i vita overaller och söker ledtrådar från en personbil.

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle ruotsi

Vill du besöka campus med din grupp?

Vi tar emot gruppbesök och gör besök på läroanstalter och evenemang. Du kan informera dig om möjligheten att besöka genom att fylla i blanketten.

Fyll i blanketten för besöksbegäran i Webropol