Länkstig

Navigeringsmeny

Polamk tapahtumissa ruotsi

Polamk på mässor och evenemang

Kom och träffa människor från Polisyrkeshögskolan och höra om polisarbetet, polisutbildningen och ansökan till den samt branschens historia och forskning!

 Poliserna diskuterar med mässbesökarna.

Under slutet av år 2022 deltar vi i följande evenemang:

Mässan Rekry, työelämä & koulutus

Mässan Rekry, työelämä & koulutus ordnas på olika orter under hösten 2022. Polamk deltar i tillställningarna i Kuopio den 13.9 tillsammans med Östra Finlands polisinrättning, och i Kouvola den 15.9 tillsammans med Sydöstra Finlands polisinrättning. Kom och snacka med praktikanter och mer erfarna konstaplar om arbetet som polis och om polisutbildningen!

Webbsidorna för mässan Rekry, työelämä & koulutus (på finska)

Säkerhetsmässan Kokonaisturvallisuusmessut 7.–8.10.2022

Säkerhetsmässan Kokonaisturvallisuusmessut för fram olika synsätt på helhetssäkerhet för såväl medborgare, organisationer som näringslivets aktörer och myndigheter. Årets tema på mässan är cybersäkerhet och beredskap för undantagsförhållanden.

Polamks personal och studeranden presenterar polisens arbete och utbildning på mässan tillsammans med Centralkriminalpolisen och Inre Finlands polisinrättning.

Webbsidorna för Kokonaisturvallisuus 2022 (på finska)

Studia-mässan 23.–24.11.2022

Finlands största evenemang för studeranden, Studia-mässan, ordnas i Helsingfors Mässcentrum. Polamk deltar i mässan med ett stort gäng: på två avdelningar kan du träffa Polamks studeranden och personal, och också konstaplar från Helsingfors polisinrättning. Du får också bekanta dig med polisens utrustning vid våra avdelningar, och även testa ifall just du är polismaterial!

Till Studias webbsidor

En polisstuderande i tjänsteuniform tillråder mässbesökarna i en brottsutredningsuppgift. De som utför uppgiften klär sig i vita overaller och söker ledtrådar från en personbil.

Ryhmäsi kanssa kampusvierailulle ruotsi

Vill du besöka campus med din grupp?

Vi tar emot gruppbesök och gör besök på läroanstalter och evenemang. Du kan informera dig om möjligheten att besöka genom att fylla i blanketten.

Fyll i blanketten för besöksbegäran i Webropol