TKI-toiminnan uutiskirje tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste Poliisiammatti­korkea­koulun TKI-toiminnan uutiskirjeen jakelussa oleville

Henkilötietojesi käsittelyssä noudatamme Euroopan Unionin yleistä tietosuoja-asetusta (2016/679).

1. Rekisterinpitäjä

Poliisiammattikorkeakoulu
PL 123 (Vaajakatu 2), 33721 Tampere
[email protected]
0295 480 121 (vaihde)

2. Rekisterinpitäjän yhteyshenkilöt tietosuoja-asioissa

tutkimussihteeri Terhi Nupponen
lakimies Kimmo Lehtimäki

Yhteyshenkilöiden yhteystiedot ovat kohdassa 1.

3. Rekisteröity

Henkilö, joka on Poliisiammattikorkeakoulun TKI-uutiskirjeen jakelussa.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Käsittelemme henkilötietojasi (sähköpostiosoite), jotta voimme lähettää uutiskirjeen sähköpostiisi sekä muuttaa tai poistaa tilauksia.

Voimme liittää jakeluun myös organisaatioita, jolloin tallennettu tieto on organisaation sähköpostiosoite. Lisäksi voimme liittää jakeluun myös sidosryhmiä, kuten eduskunnan kansanedustajat, kuntien organisaatiot tms. Tällöin tieto on saatu julkisista lähteistä ja kaikille jakelulistalle liitetyille on lähetetty tieto liittämisestä jakeluun sekä tarjottu mahdollisuus jatkaa tai perua tilaus.

Henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen (yleinen tietosuoja-asetus 6 artikla 1 kohta a alakohta).

5. Henkilötietojen vastaanottajaryhmät

Poliisiammattikorkeakoulussa tietojasi käsittelevät TKI-uutiskirjeen jakelusta vastaavat henkilöt.

Viemme tiedot osaksi uutiskirjeen julkaisujärjestelmää, jonka tietoja voi teknisesti käsitellä myös tietojärjestelmän toimittaja. Toimittajalla ja tietojen käsittelijöillä on velvollisuus suojata palvelussa oleva tieto. Toimittajalla ei ole oikeutta jakaa tietoja eteenpäin tai käyttää niitä muihin tarkoituksiin kuin Poliisiammattikorkeakoulun TKI-toiminnan palveluiden toteuttamiseen sopimuksen mukaisesti.

6. Henkilötietojen säilytysaika

Poistamme tai muutamme tietosi tai tilauksesi sitä pyytäessäsi.

Voimme myös poistaa palvelusta toimimattomat sähköpostiosoitteet ja niihin liittyvät tiedot.

7. Pääsy omiin henkilötietoihin

Sinulla on oikeus tarkastaa tilaajarekisteriin talletetut tietosi. Lähetä tarkastuspyyntö kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjälle (yhteystiedot kohdassa 1). Mainitse tarkastuspyynnössä, mistä rekisteristä on kyse.

8. Omien henkilötietojen oikaiseminen ja tietojen poistaminen

Sinulla on oikeus pyytää rekisterinpitäjää korjaamaan itseäsi koskevat virheelliset tiedot. Voit perua uutiskirjeen tilauksen pyytämällä poistoa sähköpostitse osoitteesta [email protected] Tarvittaessa saat neuvoja Poliisiammattikorkeakoulun tutkimussihteeriltä virka-aikaan.

9. Oikeus saattaa asia tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi

Jos katsot, että Poliisiammattikorkeakoulu käsittelee henkilötietojasi lainvastaisesti, sinulla on oikeus saattaa asia tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:

Tietosuojavaltuutetun toimisto
PL 800 (Lintulahdenkuja 4), 00531 Helsinki
029 566 6700 (vaihde)
[email protected]