Ruotsinkieliseen poliisikoulutukseen toinen haku vuodenvaihteessa

Julkaisuajankohta 6.10.2023 9.26
Uutinen

Polamk järjestää ruotsinkieliseen poliisi (AMK) -koulutukseen täydennyshaun vuodenvaihteessa 2023–2024. Hakijoista valitaan opiskelijoita elokuussa 2024 alkavaan koulutukseen.

– Ruotsinkielinen poliisi (AMK) -koulutus alkaa 1,5 vuoden välein. Järjestimme seuraavaan ruotsinkieliseen koulutukseen yhden haun jo kesällä, ja hakijoita oli silloin 114. Jotta saamme varmemmin kurssille riittävästi opiskelijoita, tarjoamme nyt uuden mahdollisuuden hakea, kertoo opintoasiainpäällikkö, ylikomisario Jyrki Haapala.

– Jos hakija on esimerkiksi sairastunut ensimmäisen haun valintakokeiden aikaan, hän saa toisen tilaisuuden näyttää osaamisensa. Tietenkin toivotamme tervetulleiksi myös täysin uudet hakijat. Jos siis olet miettinyt hakemista poliisikoulutukseen ja haluat opiskella ruotsiksi, vuodenvaihteessa on oikea hetki täyttää hakulomake!

Elokuussa 2024 ruotsinkieliset poliisi (AMK) -opinnot aloittaa yksi luokka eli enintään 25 henkilöä. Opiskelijat luokalle valitaan sekä ensimmäisestä että toisesta hausta.

Katso tarkat tiedot hakemisesta verkkosivuiltamme

Tiedot täydennyshaun päivämääristä julkaistaan polamk.fi:ssä Ansökningsperioder och tidtabeller -sivulla myöhemmin syksyllä.

– Täydennyshaun valintakokeen ensimmäinen vaihe on heti alkuvuodesta, joten kannattaa alkaa jo nyt valmistautua kokeisiin. Testaamme hakijoita monipuolisesti: luvassa on psykologisia testejä, kirjallinen koe ja neliosainen fyysinen testi. Verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavillamme on paljon tietoa siitä, miten kokeisiin voi valmistautua, Jyrki Haapala muistuttaa.

Jos hait ruotsinkieliseen koulutukseen jo kesällä, voit hakea nyt uudelleen. Jos sinulla on hakuprosessi kesken suomenkieliseen koulutukseen, voit hakea myös ruotsinkieliseen koulutukseen, paitsi jos myös suomenkielinen koulutus alkaa elokuussa 2024 (hakuaika 3.10.–20.11.2023).

Lisätietoa hakemisesta ja opiskelijavalinnoista: [email protected]

Poliisiammattikorkeakoulu Poliisikoulutus Tampere