Ajokoulutus hero

Ajokoulutus

Poliisiammattikorkeakoulu vastaa poliisin ajokoulutuksista ja liikenneturvallisuustyöhön liittyvistä kursseista. Poliisit saavat ajokoulutusta sekä peruskoulutuksen aikana että täydennyskoulutuksena. Koulutamme kaikki moottoripyörä-, moottorikelkka- ja venepoliisit sekä mönkijöillä kulkevat poliisit.

Tarjoamme vuosittain poliiseille noin 60 ajokoulutukseen ja liikenneturvallisuuteen liittyvää täydennyskoulutuskurssia, joille osallistuu noin tuhat poliisia.

Ajokouluttaja poliisimoottoripyörän päällä selkä kameraan päin, taustalla ajorataa.

Ajokoulutus sisältö

Ajokoulutuksia useilla paikkakunnilla

Järjestämme ajokoulutuksia Hervannan kampuksella ja Polamkiin kuuluvassa poliisin ajokoulutuskeskuksessa Pieksämäellä. Lisäksi pidämme koulutuksia myös muilla paikkakunnilla: Moottoripyörä- ja skootterikoulutukset ovat Lopella, Räyskälän lentokenttäalueella. Moottorikelkkakoulutukset järjestämme Taivalkoskella, maastoajoneuvokoulutukset Padasjoella ja venepoliisin käytännön koulutukset Savonlinnan vesistössä.

Koulutuksia varten Polamkilla on 65 moottoripyörää, 35 moottorikelkkaa ja 15 mönkijää. Hervannan kampuksella on ajokoulutusta varten noin 90 ajoneuvoa. Pieksämäen ajokoulutuskeskuksessa on noin 50 erilaista henkilö- ja pakettiautoa.

Koulutuksia myös muille kuin poliiseille

Myös muun valtionhallinnon, esimerkiksi Tullin, Rajavartiolaitoksen ja Puolustusvoimien, henkilöstöä osallistuu Polamkin järjestämiin ajokoulutuksiin. Lisäksi järjestämme ajokoulutuksia maksullisena palvelutoimintana muun muassa ensihoidon henkilöstölle.

Haluatko tilata ajokoulutusta yrityksellesi tai yhteisöllesi? Tutustu Polamkin tarjoamiin maksullisiin koulutuksiin Tilauskoulutukset-sivulla.

Lue lisää maksullisista tilauskoulutuksista